Dansk realitybabe jubler: Sammen med børnenes far igen

Kærligheden til børnenes far er igen blusset op, og efter to år fra hinanden kan de nu igen kalde sig kærester.

Af Jonas Sand - 14. december 2018 kl. 19:26

I foråret kunne TV3-seerne følge med, mens Nadia Freksen jagtede kærligheden i ‘Besat af Bad Boys’. Det lykkedes i slutningen af sæsonen, hvor hun mødte en hemmelig mand, som tv-seerne ikke fik lov til at se, og efter optagelserne flyttede de to sammen.
Forholdet holdt dog ikke, men kærligheden har igen ramt Nadia. Den lykkelige realitydeltager har nemlig fundet sammen med ekskæresten Dannie, som hun også har sine to børn med. Det afslører hun over for Realityportalen.
– Vi var begge lige gået fra vores ekskærester, og jeg måtte flytte fra Kirke Såby, som jeg var flyttet til, og så herhjem til børnenes far, da jeg ikke havde en bolig. Det var det mest trygge for børnene, da vi har haft en 7/7-ordning før, så derfor var det ligesom deres base, siger 26-årige Nadia og fortæller, at deres gamle følelser begyndte at blusse op igen.
– Efter noget tid under samme tag, kom det så lidt af sig selv, at vi begge følte det samme, fortsætter den forelskede ‘Besat af Bad Boys’-stjerne.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Dansk reality-par er gået fra hinanden
LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel Kessler ikke med til at sprede Moppers aske

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste

Mere modne og voksne

Nadia og Dannie er jævnaldrende og fandt sammen som 15-årige, men efter otte års forhold gik de fra hinanden for lidt mere end to år siden.
– Vores forhold dengang var præget af jalousi, og det var et meget turbulent forhold, vi havde, så til sidst blev vi enige om, at det nok var bedst at komme videre. I bund og grund havde vi nok begge haft brug for at opleve noget andet hver for sig, og man må sige, at det har gavnet, lyder det fra Nadia.

Kærligheden er igen blusset op mellem forældreparret Nadia og Dannie, der nu også kan kalde sig kærester igen. (Foto: Privat)


De seneste fire måneder har de igen været kærester, og det er noget, de i den grad har nydt.
– Det er dejligt at finde sammen igen. Vi er begge blevet mere modne og voksne i forhold til sidst, vi var sammen, hvor vi jo var holdt lidt fast i vores teenageforhold, fra vi var 15 år til 23 år. Så det har bestemt gavnet at være fra hinanden og fundet sammen igen, siger Nadia og fortæller, at børnene også er glad for det hele.
– Vores søn er seks år og er lige startet i skole, og vores datter er tre år og er lige startet i børnehave. De er selvfølgelig glade for at have mor og far under samme tag igen – specielt den store.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

En skidegod far

Tiden væk fra hinanden har fået Nadias øjne op for, at Dannie var den helt rigtige for hende.
– Dengang vi gik fra hinanden, søgte jeg meget hen mod Vestegns-typen, men har bestemt fundet ud af, at den Nørrebro-dreng jeg dengang faldt for, er den jeg er mest tryg ved, siger Nadia og fortsætter:
– Dannie er en skidegod far, og han elsker vores børn over alt på jorden. Han er gavmild og har en fantastisk humor, og det betyder alt for mig i et forhold. Han er den, jeg er mest tryg ved, da jeg ved, han altid vil beskytte mig og være der for mig og børnene.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for dansk realityhunk
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘De unge mødre’-deltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust
Selv om Dannie ikke helt passer på det look, som Nadia var på jagt efter i TV3-programmet, så slår hun fast, at det er den helt rigtige fyr, hun nu er sammen med.
– Dannie er bestemt den badboy, jeg har ledt efter. Udseendemæssigt så er han hverken pumpet eller tusset, men af erfaring jeg har haft, så er det bestemt heller ikke ensbetydende med, at man er badboy, for det meste er jo kun udseende. Dog er han bestemt heller ikke en ranglet fyr, men han er bare ikke olie-stor. Dannie er badboy, fordi alle hans kvaliteter ligger i, at han er beskyttende over for dem, han har kær, siger hun og fortsætter:
– Man føler sig tryg med ham på gaden, og så er han vellidt af alle dem, han møder. Da jeg var med i programmet, søgte jeg det, jeg aldrig før havde kendt til, netop den muskuløse og overtussede mand, men for mig er en badboy en mand, der tør stå op for sig selv og sine nærmeste, en mand med et hjerte af guld og en far med stort F. Og så er han jo mine børns far, så det er et kæmpe plus, slår Nadia fast.
Nadia satser på, at hun nu har fundet den helt store kærlighed, og seerne kan ikke glæde sig til at se hende på skærmen, når ‘Besat af Bad Boys’ næste år vender tilbage med en ny sæson. Her medvirker hun nemlig ikke.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Dansk reality-par er gået fra hinanden
LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager viser kroppen frem efter fødslen