Danse-jomfru: Fordel at være ukendt

Der er ikke mange, der nikker genkendende til navnet Besir Zeciri, der skal dyste i ‘Vild med dans’.

Af Newspaq - 12. september 2014 kl. 17:25

Mens navne som Paprika Steen og Astrid Krag nok skal vække genklang hos danskerne, når 11. sæson af ‘Vild med dans’ får premiere i aften kl. 20.00 på TV2, er der også nye navne, som programmets fans først nu skal til at øve sig på.
Skuespilleren Besir Zeciri er én af de nydansere, der skal kæmpe om trofæet i konkurrencen, hvor han skal lære trinnene af den professionelle danser Mie Moltke.
LÆS OGSÅ: Stjernerne: Derfor er smykker vigtige
Håber på varm velkomst
Han er godt klar over, at de fleste danskere ikke aner, hvem han er. Men det behøver ikke at være en ulempe, mener han.
– Måske kan det hjælpe mig, at jeg er ny og spændende og kommer med noget energi, siger skuespilleren, der gerne vil bruge ‘Vild med dans’ til at få danskernes opmærksomhed.
– Jeg håber, at folk er åbne over for mig og har lyst til at lære mig at kende, for jeg tror ikke, at jeg løber nogle vegne, siger Besir Zeciri, der til efteråret kan ses i DR’s helt store serie-satsning ‘1864’.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-babe har født
Vil være sig selv
Selvom han har stået en del på teatrets skrå brædder og er vant til at være på live, så kan tanken om det massive publikum, han bliver udsat for i ‘Vild med dans’, godt sende et gys gennem den 24-årige skuespiller.
– Jeg ved, at jeg nok skal gå ind i det med alt det, jeg har, men man ved jo ikke, hvordan man reagerer. Jeg bliver nødt til bare at være åben og være mig selv, siger han.
‘Vild med dans’ sendes første gang i aften kl. 20.00 på Tv2.
LÆS OGSÅ: Modeblogprisen 2014: En hyldest til modebloggerne
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.