Danny svarer igen: Amanda er ond

De kærlige blikke mellem Danny og Amanda er blevet skiftet ud med mistro og skænderier.

Af Mikkeline Andersen - 14. marts 2014 kl. 9:54

Der var flirt i luften, da Danny trådte ind på ‘Paradise Hotel’, for Amanda faldt pladask for ham. Men Danny og Amandas forhold har udviklet sig drastisk, da Amanda blandede Dannys mor ind i diskussionerne på hotellet.
– Jeg inddrager min mor, fordi Amanda og jeg sidder og snakker om forskellige ting hjemmefra, og vi var ret personlige. Jeg fortæller kun til Amanda, at jeg har set min mor være ked af det, og derfor vil jeg aldrig såre en kvinde ved at knuse et hjerte, siger Danny til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Jeg kunne jo smaddergodt lide Amanda som person, men jeg brugte hende bare taktisk i spillet. At Amanda bruger det imod mig, når hun ved, hvor meget det betyder, er helt forkert, og det er også derfor, jeg reagerer som gør.
LÆS OGSÅ: Paradiso efter bortføring: Jeg var rigtig bange
Amanda er ond og fej
Efter det blev afsløret, at Danny flirtede med andre piger, mistede Amanda alt for ham, hvilket hun har fortalt Realityportalen.dk. Danny forstår dog ikke, hvorfor skænderierne skal fortsætte i Danmark.
– At Amanda kommenterer omkring min familie herhjemme viser jo bare, hvem der rent faktisk er ond, og hvem der bruger feje tricks. Jeg har endda spurgt hende pænt, om hun vil være sød ikke at fortsætte herhjemme omkring min familie, men det kunne hun ikke se nogen grund til, fordi hun vil svare ærligt på alt og uden filter, fortæller Danny.
Danny føler, at Amanda har taget spillet og følelserne med hjem til Danmark, fordi de i Mexico havde aftalt, at diskussionen var afklaret.
– Amanda kom grædende over til mig og sagde undskyld, fordi hun havde inddraget min mor, men alligevel bliver hun ved herhjemme! Godt nok spiller jeg spillet, men jeg kunne aldrig finde på selv at inddrage folks personlige liv.
LÆS OGSÅ: Amanda indrømmer alt om Danny-flirt: Sådan tog Henrik det
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.