Danny om 'Paradise'-flirt: Jeg udnytter lidt Amanda

Hvis man vil vinde, må man spille spillet, og alle kneb gælder. Det ved Danny.

Af Mikkeline Andersen - 26. februar 2014 kl. 9:01

De luksuriøse omgivelser i Mexico indbyder til fest, flirt og selvfølgelig taktik. Danny har valgt at koble taktik og flirt sammen.
– Jeg flirter med Amanda, fordi jeg kan se, at hun er rigtig glad for mig, så jeg prøver at udnytte muligheden for at få hende til at blive rigtig glad for mig. Men det er bestemt ikke nemt, fordi Henrik også er derinde, siger Danny til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Amanda om ‘Paradise’-håndjern: I dag ville det være anderledes
Amanda er det oplagte valg

Det er en taktisk flirt Danny har med Amanda. (Foto: TV3)

Det er en taktisk flirt Danny har med Amanda. (Foto: TV3)


Målet er nemlig, at Danny vil have en pige, som han altid kan stille sig over til. Og da det hurtigt blev klart for Danny, at Amanda var vild med ham, så var hun den oplagte mulighed. Selvom Danny ikke har noget imod at spille på Amandas følelser, understreger han, at hun er en sød person.
– Det er selvfølgelig ærgerligt, at det lige var Amanda, jeg valgte. Men eftersom hun blev så glad for mig, som hun gjorde, så var det jo den nemmeste vej. Uden for spillet er hun jo en pissesød kvinde, og jeg ville aldrig være sådan herhjemme. Det er et spil, og det ved alle på ‘Paradise Hotel’ også godt.
Spillestilen har Danny også fået ros for.
– De reaktioner, jeg har fået indtil videre har været meget positive. Mange mener, at jeg spiller spillet, som det skal gøres.
LÆS OGSÅ: Nicolai Schwartz: Ung kæreste gør mig glad
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.