Danmarks første vinder af 'Paradise Hotel': Det laver han i dag - Her & Nu

Danmarks første vinder af 'Paradise Hotel': Det laver han i dag

Den tidligere vinder af ‘Paradise Hotel’ har i dag lagt livet som reality-stjerne bag sig.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 15. juli 2016 kl. 09:05

Det er over 10 år siden, at det første ‘Paradise Hotel’ afsnit rullede over skærmen. I 2005 slog det luksuriøse hotel for første gang dørene op for en flok håbefulde danskere, der blandt andet talte Mascha Vang i startcastet
Den nervepirrende finale stod dengang imellem netop Mascha Vang og partneren Mick og så Dorthe Krabbe og den populære Benjamin Knudsen. Det blev Dorthe og Benjamin, der løb med sejren. Men da pengene skulle fordeles, skulle de hver især skrive på en seddel, om de ville tage alle pengene eller dele dem.
Dorthe ville dele, men Benjamin skrev ‘det hele’, og han endte derfor med at tage alle 250.00 kroner med til Danmark. Paradise-hunken delte efterfølgende præmien med sin tidligere partner Bettu.
LÆS OGSÅ: Paradiso under mistanke for socialt bedrageri: Snydt for ‘Robinson’-deltagelse
Er blevet politimand og har modtaget flot hæder
Efter opholdet på ‘Paradise Hotel’ blev Benjamin uddannet politiassistent. Han er i dag ansat hos lokalpolitiet i Køge og har taget sit afrikanske efternavn Touré til sig, skriver TV3.
Den tidligere ‘Paradise’-hunk modtog i 2013 en dusør fra Rigspolitichefen, da han stod i spidsen for en aktion, der forhindrede, at et bevæbnet tæskehold på Stevns fik ført en gældsinddrivelse ud i livet, skriver lørdagsavisen Køge i en artikel, hvor du kan se, hvordan Benjamin ser ud i dag.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vindere: Hvad laver de i dag?
Privat kører det også meget godt for Benjamin. Han er gift med Manja Touré, der har en webshop og arbejder i Mascha Vangs foretrukne tøjbutik, Nystrup & Øskov i Køge. Parret bor i Solrød Strand og har to drenge ved navn Carlos og Vegas.
Benjamin var ikke helt færdig med tv efter ‘Paradise Hotel’, så han deltog i ‘Robinson Ekspeditionen’ i 2008, hvor han blev sendt hjem som den første i programmets historie. Han havde aftalt med de andre deltagere, at de skulle stemme ham hjem ved ø-rådet, fordi han savnede sin kæreste – men det ville Jakob Kjeldbjerg ikke være med til. Derefter lagde Benjamin reality-livet på hylden, og han har ikke medvirket i andre programmer siden.
Se finaleklippet, hvor Benjamin snyder Dorthe, herunder.  
GALLERI: Se reality-deltagernes konfirmationsbilleder
LÆS OGSÅ: SE HER: De sjoveste ‘Paradise’-citater

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.