‘Danmark har talent’-vært kæmper med fordomme

Rasmus Brohave er en kendt YouTube-stjerne, hvilket ikke nødvendigvis gavner ham positivt i hans drøm om at lave mere tv.

Af Rikke Lynge - 4. februar 2020 kl. 08:59

Rasmus Brohave har senest arbejdet som vært på talentshowet ‘Danmark har talent’ på TV 2, hvor han sammen med Cecilie Haugaard styrede både dommere og talent-deltagere, og det er et job, han gerne vil holde fast i.
– Det er virkelig fedt at lave tv, og jeg vil helt klart gerne fortsætte med de større shows, fortæller Rasmus Brohave til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Rasmus Brohave får ny karriere
Ifølge Rasmus er der ingen tv-udsigter i pipeline lige nu, hvilket måske også skyldes, at Rasmus kæmper med folks fordomme om hans øvrige levevej.
– Når man kommer fra YouTube, så er der en masse fordomme, og man skal bevise noget mere.
LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup: Amanda er et forbillede for mig
Nogle af de fordomme, som Rasmus kæmper med fra YouTube-verdenen er folk, der tror, at dem på YouTube kun laver platte ting som at drikke en Faxe Kondi hurtigst, men der forsøger Rasmus også at skille sig ud ved at vise, at man godt kan lave mere seriøse videoer som YouTube-stjerne.
LÆS OGSÅ: Majbrit er ny i ‘De unge mødre’: Vi må acceptere vores kroppe

80 år oppe i hovedet

Foruden stadig at lave YouTube og pitche idéer til produktionsselskaber i håb om at få lov at lave mere tv, så bruger Rasmus og kæresten Maja en masse tid i deres nye hus i Svendborg, hvor de er ved at finde sig til rette.
– Jeg flyttede egentlig til København, hvor det hele sker, men det er ikke mig. Jeg er 80 år oppe i hovedet, så jeg skal bo, hvor der er vand og natur.
Rasmus er selv fra Svendborg, så det var et naturligt valg at flytte tilbage til barndomsbyen.
LÆS OGSÅ: UHH! Disse ‘Paradise’-babes tjekker snart ind i Mexico
LÆS OGSÅ: Efter dramatisk uge: Nu taler paradisoer ud