Daniel ude af 'Paradise': Skuffet over pigerne - Her & Nu

Daniel ude af 'Paradise': Skuffet over pigerne

‘Paradise’-hunken er godt træt af, at pigerne på hotellet var så letpåvirkelige.

Af Emilie Holm Egebro - 9. april 2019 kl. 22:48

Da Anne og Mike tjekkede ind på ‘Paradise Hotel’, skulle de kysse de andre deltagere på hotellet med bind for øjnene og vurdere, hvem der var den dårligste og bedste kysser. Desværre for Daniel blev det ham, som Anne vurderede til at være den dårligste kysser, og det kom til at koste ham pladsen på ‘Paradise Hotel’ her til aften. De andre deltagere skulle nemlig beslutte, om de ønskede ham eller Cecilie inde på hotellet, og kun Nicolai gav sin stemme til Daniel.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk har fundet kærligheden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Philip chokerer: Det er slut mellem mig og Simone
Der er ingen tvivl om, at Daniel er godt træt af situationen og bestemt ked af at måtte forlade hotellet så tidligt i programmet:
– Det var da en kæmpe katastrofe og tragedie, at jeg røg ud af hotellet. Det kan slet ikke beskrives. Spillet var jo slet ikke kommet rigtigt igang på det tidspunkt, så det var slet ikke optimalt. Jeg var også skuffet over den måde, jeg røg ud på, fordi jeg godt vidste, at udfaldet havde været anderledes, hvis de andre ikke var gået efter en fælles beslutning. Jeg synes faktisk, det er lidt barnligt, for vi er alle voksne mennesker, og så burde man godt kunne stå indenfor sine egne beslutninger, forklarer Daniel til Realityportalen.dk.
– Så selvom Teitur og Jonass sagde, at de andre skulle vælge mig til at være ude, så synes jeg ikke, at det er ensbetydende med, at de skulle gøre det. Så jeg var lidt skuffet over pigerne, for jeg er ret sikker på, at udfaldet havde været anderledes, hvis de ikke havde været så letpåvirkelige. Så det er lidt fis i en hornlygte. Det var rimelig meget drengene, der havde sat sig på tronen, fortsætter han og tilføjer, at han ærgrer sig over, at han ikke gjorde mere ud af kysset til Anne.
LÆS OGSÅ: Julie forklarer: Derfor droppede Lenny mig på Instagram
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz hyrer paradisoer
– Jeg var taget afsted for at spille taktisk, og det var ikke, fordi kysset krævede mange hjerneceller, så det var ikke lige der, jeg havde regnet med, at jeg skulle være taktisk. Men set i bagspejlet skulle jeg da have kysset Anne ordentligt, så jeg kunne have kommet længere i spillet. Så jeg er da skuffet over mig selv, det må jeg være ærlig at sige. Ellers synes jeg ikke rigtig, at jeg kunne have gjort så meget. Jeg havde ikke trådt nogen over tæerne eller gjort noget for, at folk ikke skulle kunne lide mig, så på den måde havde jeg ikke gjort mig upopulær. Og jeg havde også bidraget med personlighed og gang i den, forklarer han.
Daniel fortæller desuden, at han havde lavet en aftale med Lea om, at de to skulle stå sammen, hvis Cecilie var røget ud. Den plan gik dog i vasken.
Se næste afsnit ‘Paradise’ imorgen klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.

Se eller gense klippet nedenfor, hvor Daniel må sige farvel til ‘Paradise Hotel’.


HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne med i ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Linse og Didde i nyt fælles projekt