'Topmodel'-vinder: Sådan er det gået efter programmet

Daniel vandt sidste sæson af ‘Topmodel’, og har sidenhen haft travlt med lidt af hvert.

Af Emilie Holm Egebro - 30. august 2016 kl. 21:55

Da sidste sæson af ‘Danmarks næste Topmodel’ løb af stablen i efteråret, var der for første gang fyre med i programmet. Og det endte også med at være en mandlig deltager, som løb med den famøse titel, nemlig Daniel Kildevæld.
Der er nu gået ni måneder siden programmets finale, og Daniel har bestemt ikke kedet sig i mellemtiden. Inden længe starter han dog også på et helt nyt kapitel.
– Siden programmet har jeg været på en masse fede shoots og til et par store castings. Det går rigtig godt med modelkarrieren, men på nuværende tidspunkt er jeg ikke interesseret i at leve af det, da jeg gerne vil have en uddannelse, som jeg starter på her efter sommerferien, siger Daniel til Realityportalen.dk og uddyber:

– Jeg starter på innovation på Horsens Handelsgymnasium, og min plan er så, at jeg vil prøve så vidt muligt, at finde tid til både modeljobs og skolen, da begge ting er noget, som jeg gerne vil og brænder for.
AFSLØRING: Her er de nye ‘Topmodel’-deltagere
Været gennem mange overvejelser
Året inden Daniel vandt programmet, var det hans søster Sarah, som løb med titlen som ‘Danmarks næste Topmodel’. Sarah startede også på uddannelse efter programmet, men måtte droppe ud på grund af for meget fravær. Og det er bestemt noget, som har fået Daniel til at tænke over sin situation.
– Jeg har gjort mig mange tanker omkring, hvorvidt jeg vil have tid nok til at passe min skole. Det fylder selvfølgelig meget, at Sarah var nødt til at stoppe på grund af arbejde, men som udgangspunkt har jeg selv valgt at starte alligevel, forklarer Daniel og fortætter:
– Men både mit bureau og jeg synes, at en uddannelse er utrolig vigtigt, og hvis det så kommer til, jeg bliver nødt til at stoppe, så starter jeg bare på et senere tidspunkt. Hvis det kommer til, at jeg skal vælge mellem et job og min undervisning, så vil min beslutning afhænge af, hvem jobbet er for. Hvis det er en stor kunde, vil jeg vælge jobbet og så tage den med skolen i forhold til at få fri.
Se alle de nye, kurvede topmodeller HER
Husker du ‘Topmodel’-vinderen fra 2013?: Sådan går det hende i dag
LÆS OGSÅ: Sarah Kildevæld om lillebror i ‘Topmodel’: Jeg er stolt
LÆS OGSÅ: ‘Topmodel’-Sarah: Jeg har kæmpet i tre år
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.