Daniel raser ud: Forholdet var kun fake for Fie

Daniel fortæller, at Fie var en dårlig kæreste, der både løj, truede og sårede ham bevidst og mest bare var sammen med ham på grund af opmærksomheden, det gav. Ifølge Fie er det dog lige omvendt.

Af Lykke Buhl - 20. marts 2020 kl. 18:55

Siden Fie Laursen og Daniel Cristino slog op, har Fie ikke været sen til at dele slibrige detaljer om forholdet.
Selvom hun først hårdnakket havde påstået, at kærligheden imellem dem var ægte, så krøb hun alligevel for et par dage siden til korset og fortalte i en YouTube-video, at forholdet nok mest handlede om likes, så derfor var hun lettet, da de slog op.
– Vi havde ikke et falskt forhold. Vi var kærester. Men det føltes ikke ægte. Det var meget opstillet og handlede rigtig meget om sociale medier og ikke så meget om ægte kærlighed, lød det blandt andet fra Fie.
LÆS OGSÅ: Disse kendisser skal sejle ‘Over Atlanten’

Daniel: Jeg var 100% ægte

Men nu taler Daniel ud overfor Realityportalen, og hans version af forholdet til Fie og afslutningen på samme ser noget anderledes ud, end det Fie fremstiller.
– Der er ikke længere noget, der overrasker mig i forhold til Fie. Jeg var 100% ægte, jeg gjorde alting for hende, som du kan gøre som kæreste. Det var hende, der ville lave videoer for clickbait, det var hende, der ville eksponere os i medierne. Jeg prøvede altid at få hende til at fokusere på hende selv og os og folk omkring hende, men hun var fuldstændig ligeglad, fortæller Daniel.
LÆS OGSÅ: Ung mor har søgt om førtidspension
Derudover fortæller Daniel også, at forholdet ikke sluttede, fordi han af private årsager måtte flytte til Norge, og parret blev enige om, at langdistancen ikke ville fungere – som Fie ellers havde fortalt – men at han flyttede endegyldigt, fordi han slog op med Fie. Derudover kæmpede hans mor med brystkræft, hvorfor han gerne ville være tæt på hende hjemme i Norge.

Løgne og trusler

Fie fik det også til at lyde som om, at alt sluttede i fryd og gammen mellem de to ekskærester, og at de stadig var venner. Det mener Daniel dog ikke, og han fortæller, at de to har blokeret hinanden.
– Fie var ikke nogen god kæreste. Jeg ved, hun prøvede et par gange at være det, men hun var ikke i stand til at være det dengang. Det var som om, hun ville have mig til at slå op eller sådan noget. Hun sagde og gjorde ting, som man bare ikke siger eller gør, og det er ingen diagnose, der kan retfærdiggøre de handlinger, forklarer Daniel og forsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Isac skal være far: Det var ikke planlagt
– Hun sagde sårende ting, der kunne få mig til at bryde ud i gråd. Det var hun ligeglad med dengang, og hun var også ligeglad, når jeg bagefter prøvede at fortælle hende, hvor meget det sårede mig. Der var løgne bag min ryg – hun opfandt en historie om, at jeg var hende utro og fortalte det til en af mine venner bag min ryg. Hun truede meget, og opfandt så mange scenarier i hendes hoved om mig, der var hende utro, fortæller Daniel og pointerer, at det ikke engang er det halve af det.
LÆS OGSÅ: Hvad skete der med Tobias og Sarah efter ‘Paradise’? Nu åbner Tobias op

Fie: Det er ikke sandheden

Realityportalen har selvfølgelig også forholdt Daniels beskyldninger for Fie.
Fie afviser blankt Daniels forklaring på, hvorfor de to slog op, hans beskyldninger om hendes sårende adfærd og løgne, samt at det skulle være hende, der var den, der var interesseret i clicks og likes.
– Årh kære gud. Det kan jeg fortæller ikke er sandheden. Personligt går jeg ikke op i det brud, så derfor vil jeg ikke lægge min energi i det. Jeg er træt af fyre, der udnytter mit navn – og derfor vælger jeg ikke at give ham mere opmærksomhed. Jeg ønsker ham det bedste, forklarer Fie til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Sandheden om Fie Laursens stalker: Han har motiv til at slå mig ihjel
Hun mener nemlig tvært imod, at det var Daniel, der udnyttede deres forhold til at få opmærksomhed.
– Jeg har lært af det forhold, at min næste kæreste skal være én, der ikke vil gå op i følgere eller have behov for dramatik eller generelt have brug for, hele verden ser os og ved alt om os, forklarer hun og uddyber, at hun allerede nu har taget konsekvensen af den beslutning.
– Lige nu som single har jeg valgt at droppe al form for flirt med kendte fyre, som skriver til mig og kun fokusere på helt almindelige fyre med normale jobs og liv. Jeg kan mærke, det er det, jeg har brug for, fortæller Fie.
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie lykkelig gravid: Jeg troede ikke, det kunne lade sig gøre

Daniel: Jeg kunne godt lide opmærksomheden

Selvom Daniel bestemt mener, at det var Fie, der var ude efter opmærksomheden i presse og på de sociale medier, så fortæller han også, at han tog imod den med kyshånd.
– Opmærksomheden gjorde mig ikke noget overhovedet, jeg kunne godt lide alt det, der fulgte med det forhold. Det var bare noget, jeg skulle vænne mig til, og det var lidt ”livsændrende”, fortæller Daniel, der dog hellere ville have haft opmærksomheden, fordi han var ham, fremfor fordi han var Fies kæreste.

Hvem tror du fortæller sandheden?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen flytter til Spanien
LÆS OGSÅ: Ængstelig Fie Laursen: Har jeg corona?