Daniel ‘Lone Wolf’ forklarer knockout: Kroppen slukkede fuldstændig

Daniel aka Lone Wolf boksede i stævnet ‘Stjerne Boksning’ i går, men kampen gik ikke som forventet.

Af Rikke Lynge - 28. august 2022 kl. 12:59

Daniel blev i ‘Paradise Hotel’ kendt for sin skyggeboksning, som han dagligt gjorde i programmet, derfor havde mange også set frem til hans deltagelse i ‘Stjerne Boksning’ for at se, hvad David i virkeligheden kan. Men kampen gik ikke, som Daniel forventede.

Artiklen fortsætter under videoen af Daniels forventninger til kampen. 

LÆS OGSÅ: Sarah og Türker afslører: Overvejer at flytte til udlandet med baby 

– Forventningerne er selvfølgelig en sejr, men vi undervurderer ikke nogen. Jeg har fået en ny modstander lige på falderebet, så jeg ved ikke rigtig, hvad jeg kan forvente. Men jeg holder mig til gameplanen, og så er forventningen selvfølgelig, at jeg vinder. Det er klart, fortalte Daniel inden kampen til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: DET ER AFGJORT: Her er resultaterne for ‘Stjerne Boksning’ 2022

Men kort inde i kampen blev Daniel knockoutet af modstanderen Sune.

– Kender I det, når man er blevet ramt af en mur, griner Daniel i en story på Instagram og fortsætter:

– Sindssyg aften. Jeg så slet ikke det slag der, og boom sagde det bare, og så var jeg væk. Fuld respekt. Når livet slår en ud, så handler det om at rejse sig igen og komme stærkere tilbage. Længere er den ikke, forklarer Daniel i en story.

LÆS OGSÅ: Sælger frisørsalonen: Det skal Nicolai nu

I et opslag uddyber Daniel sin story.

– Jeg kender mig selv godt nok til, at hvis det var mentalt, havde jeg rejst mig op, men kroppen slukkede fuldstændig. Det her slår mig ikke ud, for jeg har været utallige gange i det her liv. Jeg har stadigvæk massere at kærlighed til sporten, fortæller Daniel.

LÆS OGSÅ: Vandt sejr i ‘Stjerne Boksning’ og kærligheden

Se billeder fra Daniels kamp øverst i galleriet.