Damien afslører sandheden bag kysseri med Zilas

Det er langt fra alt, hvad der sker, man ser på tv.

Af Louise Vilsbøl - 28. juni 2022 kl. 12:25

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at ‘Paradise’ er i et nyt format, og en del af det nye format er tilsyneladende et massivt klippearbejde.

LÆS OGSÅ: Legendarisk paradiso afslører graviditet

Således har deltagerne afsløret, at det meste af taktikken er klippet fra, og man får ikke længere lov til at komme tæt på, når folk har sex. Det kan man måske også godt være foruden, men nu viser det sig, at en stor del af romantikken også er røget i klippernes skraldespand.

I sidste uge blomstrede romancen tilsyneladende mellem Zilas og Damien, men det pludselige kysseri opstår ikke ud af ingenting. Det afslørede Damien og Sidsel, da de gæstede ‘Realityhjørnet’.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på ‘Paradise’

– De viser kun, at jeg kysser med Zilas, men det er så underligt, for jeg havde kysset med stort set alle pigerne inden det, men det viser de ikke, og det er jo også fair. Det er måske bedre tv, at jeg kysser med Zilas, og det er fair, men hvis de skulle vise, hvem jeg var, så havde de vist det hele, fastslår Damien, og Sidsel stemmer i:

– Ej, du holder dig ikke tilbage. Virkelig. Dagen hvor Titania kom ind, der kyssede I efter en time, og jeg så det, for jeg sad ved siden af, afslører hun.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

Jeg er rigtig glad for piger, men…

Det nikker Damien genkendende til. Men selvom hans mange kys og flirteri er klippet fra i programmet, så betyder det ikke, at han fortryder sine kys med Zilas,

– Jeg vil sige, at ‘Paradise’ har gjort noget vanvittigt for mig, jeg har åbnet mig op for hele Danmark – hele verden, dem der nu ser med. Jeg har lært om mig selv, at jeg er rigtig glad for piger, men jeg er også rigtig glad for fyre. Jeg vil bare gerne kunne være et forbillede for folk, som muligvis står i samme situation som mig, som har haft sværere ved at åbne op. Men det er fucking fedt bare at kunne kysse med Zilas uden at tænke over, hvad folk de siger, jubler Damien og afslører:

LÆS OGSÅ: Silas Holst skjulte stor hemmelighed for kæresten

– Underligt nook så har jeg ikke fået noget hate, og jeg er så taknemmelig over alle de beskeder, jeg har fået. Instagram er ren kærlighed. Mexico er fedt, men det her bagefter er endnu federe!