'Dagens Mand'-vært arbejder sammen med reality-babe

TV 3-programmet ’Dagens mand’ er ikke nok for Mattias Hundebøll.

Af Lise Nygaard - 5. maj 2017 kl. 07:24

Det er ikke for sjov, at man siger ”Ude godt, hjemme bedst”, og måske er det netop hjemve, der har fået ’Dagens mand’-værten Mattias Hundebøll til at vende tilbage til MTV, hvor han startede sin tv-karriere.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par jubler: Nu flytter vi sammen 
Denne gang er det på programmet ’Ridiculousness’, som er en gammel klassiker på MTV, men for første gang vises det i en dansk version med danske værter.
LÆS OGSÅ: Mattias Hundebøll: Jeg har været med i en pornofilm 
Udover Mattias Hundebøll er reality-deltageren Amalie Wichmann og rapperen USO også værter på programmet, og sammen vil de invitere forskellige kendisser med i studiet, hvor de skal kommentere de vildeste videoer fra internettet.
– Jeg glæder mig virkelig til at vise programmet frem. Vi har haft det sindssygt sjovt under optagelserne, og jeg føler virkelig, at USO, Amalie og jeg har skabt en rigtig god stemning i studiet, som kun kan smitte at hos seerne. Video-klippene er ret vilde, og det er gæsternes reaktioner også, fortæller Mattias.
LÆS OGSÅ: Rystet Geggo: Jeg ved ikke hvad der er sket med min mand
’Ridiculousness’ får premiere på MTV midt i maj, men indtil da kan man nyde Mattias Hundebøll i ’Dagens mand’ hver torsdag klokken 21 på TV 3.
LÆS OGSÅ: Thomas Evers er manden bag komtessens nye Tinder-kæreste
LÆS OGSÅ: Didde: Jeg har givet et blæs for 57,5 og en pakke nougat-is
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.