'Dagens Mand': Jeg skræmmer pigerne

Et kendt ansigt åbner showet, når ‘Dagens Mand’ i aften har sæsonpremiere.

Af Pernille Hahn Hauberg - 9. februar 2017 kl. 16:25

I 2015 gjorde den 37-årige basketballspiller Chris Christoffersen sig for alvor bemærket, da han med sine 218 centimeter og en kampvægt på 140 kg sammen med dansepartneren, Luise Crone Dons, lod de højtsiddende hofter svinge sig ind på en niendeplads i ‘Vild med dans’.

Chris Christoffersen sammen med Stephania Potalivo, der deltog i samme sæson af ‘Vild med dans’. Foto: Anthon Unger


Nu vender den høje fyr tilbage til skærmen i datingprogrammet ‘Dagens Mand’.
– Nogle kan føle sig feminine og trygge ved siden af én, andre føler, det er skræmmende, fortæller Chris Christoffersen om pigernes reaktioner på hans højde.
Og som man kan se i videoen nederst i artiklen, lader basketballspillerens højde til at begejstre pigerne, når han indtager gulvet – og vi kan godt afsløre, at én af dem, der ikke er skræmte, er paradisoen Anna Due.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ’Drengene på kanten’-Valdemar i ’Dagens Mand’
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Peter Birch vender tilbage til skærmen
Den århusianske basketballspiller håber, at hans næste kæreste bliver for livet, og at hun kan sparke benene væk under ham.
– Hun skal kunne overraske én, sparke benene væk under én og måske bryde den støbeform af, hvem man tror, man gerne vil være sammen med. De kærester, jeg har været sammen med i længere tid, har været dem, der overhovedet ikke har været den type, jeg troede, jeg ville klikke med, afslører Chris Christoffersen.
Du kan se Chris Christoffersen, når han er den første ‘Dagens Mand’ i den nye sæson i aften kl. 21:00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Så meget ligner ‘Årgang 0’-børnene deres forældre

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.