Dagens julegodter: Julie & Steffan: Vi holder jul hver for sig

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, men det lækre realitypar Julie von Lyck og Staffan Bak skal ikke holde jul sammen.

Af Dan Bjerggård - 20. december 2013 kl. 12:15

’Divaen’-Julie danner par med Steffan fra ’Paradise Hotel’, men selvom det lykkelige par har været sammen i noget tid, skal de ikke holde jul sammen.
-Jeg skal holde jul hjemme hos min forældre sammen med min familie, som jeg plejer, fortæller Julie til Realityportalen.dk, og tilføjer, at hun ikke skal fejre jul sammen med kæresten.
– Steffans forældre er skilt, så det bliver lidt frem og tilbage, men han fejrer julen sammen med sin egen familie i år.
LÆS OGSÅ: Amalie er klar til at indtage Hollywood
Vi ønsker os et fælles hjem

Steffan har givet Julie denne fine pakkekalender, hvilket hun er meget glad for. (Foto: Privat)

Steffan har givet Julie denne fine pakkekalender, hvilket hun er meget glad for. (Foto: Privat)


Parret er flyttet sammen i Julie’s lejlighed i Århus, og inden Steffan flyttede ind  var lejligheden meget piget, så derfor ønsker parret sig et nyt spisebordssæt.
-Vi ønsker os et nyt spisebord og en sofa. Min lejlighed var virkelig piget, inden Steffan flyttede ind, siger Julie og fortæller, hvad hun egentlig hellere ville give Steffan i julegave.
-Men havde jeg frit valgt, så ville jeg nok givet min søde kæreste en playstation 4 i julegave. Han er lidt en nørd på det område.
Også Steffan vil gerne forkæle kæresten i den søde juletid.
-Hvis ikke det skulle være en ny sofa, så ville jeg nok give hende noget fra ‘Royal Copenhagen’. Det er hun begyndt at gå rigtig meget op i, fortæller han.
LÆS OGSÅ: Kæmpe babyboom i realityland
Man skal nyde den søde juletid 
Den 8. januar kan parret fejre at have været kærester et år. (Foto: Privat)

Den 8. januar kan parret fejre at have været kærester et år. (Foto: Privat)


For det smukke unge par handler julen dog ikke om gaverne, men om den helt rigtige julestemning.
-Det værste er, når folk er julestresset, og selvfølgelig når der ikke er sne til jul, siger Steffan, som bliver suppleret af en meget enig Julie:
-Man skal virkelig nyde den søde juletid. De sidste tre år har jeg haft eksamen. Derfor ser jeg frem til at nyde julestemningen, hyggen og den dejlige mad.
Både Julie og Steffan er studerende i øjeblikket, han læser til handelsøkonom, og hun skal til at færdiggøre sin bachelor i spansk og virksomhedskommunikation.
Julie er iøvrigt blevet premium blogger hos Bloggers Delight, og du har mulighed for at følge hendes hverdag her.

LÆS OGSÅ: ‘Diva’-Pernille har mistet sin mobil med frække billeder!
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.