Dagens julegodte: Michelle holder jul som frivillig

Julen er hjerternes tid – og den søde ‘Fristet’-pige kommer uden tvivl til at varme nogle hjerter juleaften.

Af Mikkeline Andersen - 6. december 2012 kl. 18:00

Livet har ikke altid være lige let for den seje ‘Fristet’-pige, Michelle. Hun voksede op på et børnehjem og endte senere i en plejefamilie, men hun har overvundet den lidt svære start på livet og er en ener med et hjerte af guld.
– Jeg har meldt mig som frivillig hjælper juleaften, fordi jeg vil gøre en forskel. Der er mange, som sidder alene juleaften af forskellige årsager, og jeg vil gerne være med til at give dem en god aften, siger Michelle til Realityportalen.
De sidste år har den søde pige holdt jul alene, som hun fortalte i ‘Fristet’, så hun ved om nogen, hvordan det er at være ensom juleaften.
LÆS OGSÅ: Få Susan K i julegave
‘Familien Andersens julehemmelighed’ får smilet frem

Michelle i ‘Fristet’
FOTO: TV3


Selvom december byder på en række julekalendere og julefilm, så er det ikke noget, som Michelle bruger meget tid på. Men der er dog en tradition, som hun holder ved.
– For mig er det en fast tradition at se ‘Disney’s Juleshow’ juleaften klokken 16. Det er simpelthen så hyggeligt, og det går jeg aldrig glip af, smiler hun.
Og når det kommer til julekalendere, så lægger hun stor vægt på det humoristiske element.
– I dag er min yndlings julekalender ‘Familien Andersens Julehemmelighed’. Den er for komisk og får altid smilet frem. Da jeg var bette, var min yndlings julekalender ‘Trolderiks posthule’ og ‘Skibet i skilteskoven’. Jeg var helt pjattet med den og havde de to papegøjer som hånddukker, og dem tog jeg aldrig af, siger hun med et smil.
LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Inge Yvonne og lille Annabel hygger til jul
Ønskelisten er klar
Der er ingen tvivl om, hvilken gave, der har været den bedste i Michelles liv. Det er nemlig en halskæde, hun har arvet af sin farmor.
– Jeg har fået en halskæde, som jeg fik lov at arve af min farmor. Det er et guldhjerte med en rubin i, som min farfar gav min farmor, da de var unge, og han friede til hende. Den har stor værdi for mig, fortæller Michelle.
Og om den søde pige bliver ekstraglad for gavehøsten i år, må tiden vise. Men ønskerne er under alle omstændigheder på plads.
– Mit største ønske i år er et nyt godt arbejde og en sød kæreste. Men ellers ønsker jeg mig koncertbilletter til Rasmus Seebachs kommende koncerter i 2013, griner hun.
LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Samanta kan ikke holde sig fra julesovsen
Julelys og drillenisser
Der er intet, som børn og jul, der kan få smilet frem hos de fleste – og for Michelle er det selvfølgelig ingen undtagelse. Børnene er nemlig det bedste ved julen.
– Det bedste ved julen er helt sikkert at se lysene i de små børns øjne og høre dem fortælle om, at drillenissen har spist risengrøden på loftet og den slags småting. Det varmer mig. Og selvfølgelig elsker jeg alt den gode mad, konfekten og julekagerne.
Og troen på julemænd og drillenisser er uden tvivl noget, der hører barndommen til – men barndommens tro havde Michelle ikke længe.
– Jeg holdt op med at tro på julemanden, da jeg var fem år. Jeg boede på børnehjem, og en af de større børn rev skægget af julemanden, som viste sig at være vores pædagog, siger hun og gør det desuden klart, at det er svært, at december minder hende om, at hun ikke selv har en kernefamilie.
LÆS OGSÅ: Michael Lange går jule-amok
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.