Dagens julegodte: Michella fejrede jul to gange

Michella Evers fra ’Singleliv’ er skilsmissebarn. Michella var som barn, dog fri for at vælge hvor hun skulle holde juleaften – i hendes familie holdt de to.

Af Signe Mai Kærsgaard - 24. december 2012 kl. 9:54

Når man er skilsmissebarn i julen, står man ofte i et valg mellem, om man skal holde jul hos mor eller far. I Michellas familie løste dilemmaet sig ved at holde to juleaftner.
– Siden jeg var ni år, har jeg holdt to juleaftener, siger Michella til Realityportalen.dk.
Desværre for Michella, holdt denne aftale kun til hun var 15 år og stoppede med at se sin far. Nu holder Michella i stedet en jul sammen med sin mor og hendes del af familien.
LÆS OGSÅ: Michella er vanvittigt forelsket
Ægte traditionel jul

Foto: Privat

Smukke Michella holder jul to gange hvert år. (Foto: Privat)


Når de holder jul i Michellas familie, går det til på traditionel vis.
– Vi holder jul med pakkelege, og med hele pivtøjet på bordet: And, flæskesteg – intet mangler. Og så spiser vi ellers bare indtil vi er ved at sprænge, forklarer Michella og fortsætter:
– Vi har den traditionelle mandelgave, og dansen om juletræet med skønsang, forklarer hun.
For Michella er det de traditionelle ting bag julen, der går måneden hyggelig.
– Det bedste ved julen er klart den varme stemning i gaderne, de smukke lyskæder langs strøget, huse, gader og juletur i tivoli, siger Michella.
Den smukke realitystjerne har også sine helt egne juletraditioner, for som hun selv siger, er hun en lille “hyggefis”, når det kommer til julen.
– Mine juletraditioner er, at man hygger om hinanden, tager i tivoli, skøjter, laver dekorationer, julebager og spiller pakkelege. Og jeg laver juledekorationer med vennerne, ses til julehygge og æbleskiver og julebag. Jeg elsker at bage julekager i december, så kan man tage en fin lille krukke med hjemmebag med, når man bliver inviteret ud på julehygge hos venner og familie, fortæller Michella.
 LÆS OGSÅ: Stem på årets realityprogram 2012
Michellas bedste gave
For Michella er det ikke gaverne, men venner og familie, der betyder noget i julemåneden. Derfor betyder gavens størrelse og pris heller ikke så meget, når man skal købe gaver til realitybaben. Michellas bedste julegave var personlig og fra familien.
-Den bedste gave jeg har fået indtil videre er lidt åndssvag egentlig. Kunne sikkert sagtens nævne 20 gaver, der har været fede at få, men for mig, er det ikke størrelsen eller prisen, der tæller, det er tanken bag. Jeg blev meget rørt, kan jeg huske, siger Michella, og forklarer videre:
– Det var en periode af mit liv, hvor jeg desværre ikke var så tæt med familien. Jeg fik et krus med et billede af mig, min bror og søster på. Jeg blev helt rørt, og har gemt det lige siden, som et dejligt minde om kærlighed, forklarer hun.
Julen handler om kærlighed
Michella synes, at julen handler om kærlighed, ikke nødvendigvis til kæresten, men til venner og familie. For Michella er det vigtigt ,at man husker dem i julen.
– Man kommer hinanden ved og bruger tid med dem, man elsker. 
Jeg synes tit, at folk bliver for stressede her i julen, og glemmer hyggen, men den har jeg altid kræset meget om, siger Michella.
– Det er vigtigt, at man lige viser det ekstra til dem man elsker, slutter hun.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om