Dagens julegodte: Louise: Jeg glæder mig til Marius' første jul

Louise fra ‘De unge mødre’ skal i år vise sønnen, Marius, julen for første gang, og det glæder hun sig til.

Af Maiken Støvring - 23. december 2013 kl. 12:26

Julen er fyldt med glæde og indtryk, og i år er noget særligt for familien på Fyn. Der er nemlig kommet et nyt medlem i form af lillebror Marius.
– I år er det jo Marius’ første jul, og vi har også de to store hos os denne jul. Så den står bare i familiens- og ikke mindst børnenes tegn i år med massere af julehygge. Derudover skal den holdes med min mor og mine mindre søskende, fortæller Louise til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Det bedste ved julen er stemningen, når man går ned gennem byen, med alle lysene og julemusikken. Og så selvfølgelig, at man hygger sig meget mere i denne måned, selvom det ikke burde være sådan.
LÆS OGSÅ: Husker du Christina Brodersen?
Travl december
Udover julens travlhed er der ekstra på programmet hos Louises familie.
– Jeg har travlt med min bachelor for tiden. Så det er sådan set det meget af min tid går med. Og så går jeg selvfølgelig hjemme sammen med baby Marius. Derudover har jeg efter  uddannelsen lige fået job på retspsykiatrisk afdeling i Middelfart, hvis jeg vel og mærket består min eksamen i slutningen af januar, fortæller Louise.
Men det er ikke det eneste, for Louise har meget svært ved at finde på ønsker, da hun også skal få tid til sin egen fødselsdag i december.
– Jeg har lige haft fødselsdag, så det er altid svært at finde ønsker til jul også. Jeg ønsker mig aldrig så meget. Jeg ønsker mig mest at mine børn får en dejlig jul med lige præcis det de ønsker sig allermest, slutter hun af.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser