Dagens Julegodte: Diva-Maria køber ikke julegaver selv

Julen er en travl tid, og det passer ikke Maria fra ‘Sommer i Sunny Beach’. Maria gider nemlig ikke stresse i julen, og derfor sætter hun sine søskende til at købe julegaverne.

Af Signe Mai Kærsgaard - 24. december 2012 kl. 15:58

Maria fra ‘Sommer I Sunny Beach’ og ‘Divaer i junglen’ har opdaget, at hun ikke er god til at stå for julegaverne.
– Jeg hader at købe julegaver. Folk skubber og har slet ikke den der julegnist i øjnene, når det handler om at skulle købe alle de gaver, fortæller Maria til Realityportalen.dk.
Fordi Maria hader at købe julegaver i december, har hun lokket sine søskende til at stå for julegaverne:
– Jeg er heldigvis så privilegeret, at jeg har verdens bedste søskende. De tager sig af julegaverne. De er ret vilde til det og super organiserede. Så mens jeg feder den hjemme ved en af dem, med julemusik og slik, så ordner de det. Jeg tror egentlig heller ikke, de gider have mig med, jeg er bare til besvær
, griner Maria.
Maria ønsker sig selv praktiske gaver og regner også med at få det. Den bedste julegave hun nogensinde har fået, var en Justin Timberlake koncert. Billetten var selvfølgelig et køb fra hendes søskende.
LÆS OGSÅ: Kia holder jul i familiens skød 
Jul i familiens skød
Maria er et familiemenneske, og holder derfor jul med en stor del af hendes familie.
– Det bedste ved julen er klart ,når vi samles hele familien. Jeg elsker det med, at vi sidder sammen og hygger om de små børn, deler årets oplevelser og bare nyder tiden sammen. Jeg ved ikke, hvad der er med mig, men jeg elsker vores familie-sammenkomster, og synes, vi har alt for få af dem i familien. Jeg holder jul ved min moster og onkel i Hørsholm, sammen med min moster, onkel, kusine, fætter, min mor og mine søskende, siger Maria, og fortsætter:
– Min hund Philipa er selvfølgelig også med ved min moster. Min moster er helt tosset med Philipa, det er svært at sige det samme fra Philipas side,  hun er ikke helt så begejstret ,som min moster. Det er nogle hårde dage for sådan en lille hund, når børn og moster render rundt efter hende, når hun forsøger at flygte, griner Maria.
LÆS OGSÅ: Paris Hilton i dansk ‘Paradise Hotel’
Traditionel jul
Julen hos Maria er helt traditionel, og der bliver holdt fast i gamle traditioner fra hendes mors juleaftner.
– Juleaften bliver der læst op fra juleevangeliet. Min moster fortæller historier om deres jul ved deres bedstefar i Almind. Vi “børn” må heller ikke se træet før lysene er tændt, det ret hyggeligt. Jeg er stort familiemenneske, så jeg elsker at min moster holder fast i sådanne ting, som er fra deres barndom, siger Maria.
Gamle traditioner og familiehygge er det bedste ved Marias jul.
– Jeg snakker tit med min moster, om jeg ikke kan forstille mig ,at skulle holde jul på andre måder, siger Maria.
Til en traditionel dansk jul hører julemandens besøg sig til, og det er også en tradition i Marias familie.
– Jeg var en gang rigtig bange for ham, og ville ikke sidde på skødet af ham, så det måtte min kusine gøre i stedet for, forklarer divaen.
Maria kan ikke huske, hvornår hun holdt op med at tro på julemanden.
– Det er en meget hyggelig ting at tænke på, at jullemor står og laver risengrød, mens nisseungerne render rundt og laver unoder, mens julemanden prøver at få Rudolf og de andre afsted. Det er en sød tanke, men jeg tror ikke på julemanden, slutter hun.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.