Dagens julegodte: Amalie: Man bliver varm om hjertet af julen

Julen er romantisk og smuk, selvom den er bidende kold.

Af Mikkeline Andersen - 18. december 2012 kl. 16:49

Julen er en herlig tid, og derfor er det jo ikke dårligt, når der er dobbeltop på den, for som barn i en skilsmissefamilie holder Amalie jul af to omgange. Men selvom der både er jul den 23.- og 24. december med efterfølgende julekomsammen første og anden juledag, så får den søde ‘Fristet’-pige ikke nok af julen.
– Jeg køber selv et stort juletræ og pynter det, og så bager jeg småkager og laver konfekt. Jeg er alt i alt en rigtig jule-person, fortæller Amalie til Realityportalen.
Julen er en tradition

Mon ikke, at kæresten Nicholai kommer til at mærke til ekstra til Amalies kærlige jeg her i julen. (Foto: Privat)

Mon ikke, at kæresten Nicholai kommer til at mærke til ekstra til Amalies kærlige jeg her i julen. (Foto: Privat)


Der er intet som et sneklædt landskab, julebelysning og julestemning. Og selvom kulden til tider kan være ekstra hård og belastende, så er julen altid fantastisk.
– Det bedste er, at det er en tradition. Det er noget, man har gjort alt den tid, man kan huske. Og så bliver alle mere kærlige i julen, og jeg kan selv mærke, at jeg bliver lidt mere varm om hjertet den 1. december og hele julen ud. Der er bare noget romantisk og smukt ved julen, som gør, at man bedre kan holde kulden og vinteren ud, lyder det begejstret fra Amalie, der fortsætter de rosende ord omkring den søde juletid.
– Jeg elsker julemusikken, jeg elsker de smukke pyntede vinduer. Jeg synes faktisk, at alt ved julen er fantastisk.
Og så må man jo leve med de ekstra kilo, der ryger på sidebenene – for det er nemlig det værste ved julemåneden.
– Jeg tager altid et par kilo på efter alt den lækre julemad og alt det julestads, jeg får kastet indenbords i løbet af julen!
LÆS OGSÅ: ‘Fristet’-vinderen vil hjælpe Carina
Foto: TV3

Den søde ‘Fristet’-pige er vild med julen. Foto: TV3


Sætter stor pris på alle gaver
Amalie mener selv, at hun er en pige, der har alt, hvad hun har brug for – men dermed ikke sagt, at hun ingen ønsker har. Hun ønsker sig nemlig altid praktiske ting til lejligheden og bøger, masser af bøger. Men samtlige gaver er dog ikke bøger og praktiske ting.
– Jeg har virkelig fået nogle julegaver, der sparker røv, så det er svært at sige (red, hvilken, der er den bedste). Jeg har engang fået nogle virkelig fine øreringe af min mor fra Arene Cph, og sidste år fik jeg en Kartell lampe, som hænger i mit soveværelse – den er jeg også meget glad for. Men jeg sætter altid meget stor pris på alt, hvad jeg får, så jeg kan ikke vælge. men når jeg får noget min lillesøster selv har lavet, så bliver jeg altid rigtig glad. Så det er nok det bedste
En ting ved hun dog, og det er, at gaverne ikke kommer fra julemanden, for ham har hun aldrig troet på.
– Jeg har altid vidst, at han ikke var “rigtig”, slår hun fast og understreger, at hendes forældre aldrig har gjort det til en tradition, at manden og rensdyrene kom forbi juleaften.
LÆS OGSÅ: Joanna søger piger
Jule-tv er godt
Men selvom man ved, at julemanden ikke findes, så skader det jo ikke at se en masse jule-tv i løbet af december.
– ‘Love Actually’, ‘Home Alone’ og The Holiday ser jeg hvert år. De er mine julefavoritter.
Og der er ingen tvivl om, hvilken julekalender, der er favoritten.
– Pyrus!! Helt klart, lyder det sikkert.
Så traditionerne er på plads, men muligheden for at føje nye traditioner til er der i år. For i år bliver julen en smule anderledes.
– Jeg skal holde jul med Nicholai og hans familie i år, så det kan være, at jeg lærer nogle nye traditioner, afslører hun.
LÆS OGSÅ: Jessica har fået nissehår
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.