Dårlig stemning efter rejse: Ikke den velkomst, vi havde håbet på

Der er kold luft, da Philine ankommer til Kastrup Lufthavn.

Af Lærke Stræde - 7. februar 2021 kl. 10:55

I det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine’ får fodboldspilleren og modellen en tiltrængt pause fra hinanden, da Philine rejser til Mallorca på en fotoskydning. Inden Philines afgang kom parret op at skændes, og de håber derfor nu på, at stemningen er bedre, når de ser hinanden igen. Men sådan går det desværre ikke.

Da Philine ankommer til Kastrup Lufthavn, beslutter hun sig nemlig for at tage en coronatest, og det huer ikke Bendtner, som må sidde og vente i bilen i 45 minutter. Da parret endelig kører hjem, er stemningen så trykket, at luften nærmest kan skæres i.

– Stemningen i bilen, da vi kører hjem, er ikke super god, og det blev ikke helt den glade hjemkomst, som vi begge to havde håbet på, siger Bendtner i afsnittet.

LÆS OGSÅ: Bro åbner op om ny dame

Philines hund, Batman, lader sig dog ikke påvirke af den trykkede stemning, og gensynsglæden virker større mellem hund og ejer.

– For det første bliver jeg bare møgsur, når vi ikke har set hinanden i fem dage, og han ikke har travlt med lige at kysse mig hej. Nicklas går ikke engang ind og henter mig. Han sidder i bilen og han kigger ikke engang på mig, når jeg kommer. Jeg er glad for at se Batman, lyder det fra modellen.

LÆS OGSÅ: Kæft, trit og retning: Kendisser presses til det yderste

Se klippet herunder, hvor Bendtner henter Philine i lufthavnen, eller se det fulde afsnit af ‘Bendtner & Philine‘ på discovery+

 LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup takker danskerne