Cutfathers vilde vægttab: Ikke til at kende

Kiloene rasler af den tidligere ‘X Factor’-dommer.

Af Nikolaj Vraa - 18. juli 2021 kl. 13:58

Mich ”Cutfather” Hedin er næsten ikke til at kende efter sit flotte vægttab. Den tidligere ‘X Factor’-dommer har tabt 30 kilo, siden han sidste år besluttede sig for at lave en livsstilsændring.

Produceren, der har lavet hits til Kylie Minogue, Christina Aguilera og mange andre, har tidligere tabt sig, men har med tiden taget det hele på igen. Da nålen på vægten ramte 130 kilo, sagde den 53-årige Holbæk-dreng stop.

– Jeg har været oppe og nede et par gange i mit liv. Men det var blevet for voldsomt. Det var svært at komme ud af sengen om morgenen, og det knagede hist og pist i kroppen, fortæller han til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Nu griber Kronprinsparret ind: Beskytter Isabella

Cutfather sammen med ernæringseksperten Stina Dannerfjord, som han i sidste uge besøgte i hendes klinik for at få råd om vægtvedligeholdelse (Foto: dannerfjord.dk)

Cutfather var netop begyndt hos en personlig træner, da den første nedlukning ramte, men i stedet for at lægge sig på sofaen, deltog han i stedet i Zoom-undervisning. Kombineret med en kostændring gav det resultatet, som han i dag flot kan vise frem.

– Jeg har tabt 30 kilo. I hvert fald. Jeg er super glad og har det rigtig godt. Det var ikke en livskrise, der gjorde, at jeg gik i gang. Jeg fik bare nok. Jeg kan jo heller ikke sidde med helt flade batterier, når jeg arbejder med musik og unge mennesker hver dag, siger han og bryder ud i et af sine velkendte latterbrøl.

LÆS OGSÅ: CHOK: Remee testet positiv for corona

Et tv-hold har fulgt ham på noget af rejsen, og de programmer kommer på Discovery+ i løbet af efteråret.

Her kan han blandt andet ses under et besøg hos ernæringseksperten Stina Dannerfjord for at få råd om at holde en stabil vægt efter vægttabet. Det gælder om at få mest muligt ud af kalorierne, så man ikke er sulten.

– Min kone siger, at jeg har været muggen de andre gange, hvor jeg prøvede at tabe mig. Det er ikke sket denne gang. Jeg har ikke været sulten, og det er nok nøglen til succes, jubler Cutfather.

LÆS OGSÅ: Bendtner overvejer at droppe ud: Kan ikke finde ud af det

Læs mere om