CUTE! 'Paradise'-par vil lave 'Paradise'-baby i 2019 - Her & Nu

CUTE! 'Paradise'-par vil lave 'Paradise'-baby i 2019

Hvis alt går efter planen, bliver et velkendt reality-par forældre indenfor nærmeste fremtid.

Af Emilie Holm Egebro - 12. januar 2019 kl. 10:55

I april sidste år blev det afsløret, at ‘Paradise’-parret Simone Hvenegaard og Philip May er blevet kærester igen. Parret fandt sammen under 2017-udgaven af ‘Paradise Hotel’, men i slutningen af 2017 fortalte de, at de var gået hver til sit. I foråret blomstrede kærligheden dog igen, og parret flyttede efter kort tid sammen.
LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: Så vildt var årets Reality Awards
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Håber på graviditet og bryllup i 2019
Parret har flere gange fortalt, at de gerne vil stifte familie sammen i fremtiden, og at de har planer om at gøre det, når Simone er færdig på sit studie i sommeren 2020. Det betyder derfor også, at parret håber på en graviditet inden længe:
– Vi skal helt sikkert i gang i løbet af 2019. Så vi håber da på, at hun gravid i år. Det prøver vi på. Jeg vil jo bare rigtig gerne have børn, så der kommer stensikkert en lille ‘Paradise’-baby snart, lød det fra Philip, da Realityportalen.dk mødte ham fredag aften til Reality Awards.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-par afslører: Vi er stadigvæk sammen
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida indrømmer: Jeg var Jonas utro med Fie Laursen
– Ja, jeg bliver jo færdig til næste sommer, så vi vil jo rigtig gerne time det, så vi får et barn der. Så vi satser på, at jeg kan blive gravid i slutningen af 2019. Så det skal ikke ske lige nu og her, da jeg jo gerne lige skal nå at blive færdig. Men i slutningen af året vil være perfekt. Så det bliver super spændende. Vi er i hvert fald klar til næste skridt, fortalte Simone efterfølgende.
LÆS OGSÅ: CHOK: Dansk reality-par går fra hinanden
LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu skal han giftes
Se hele interviewet med Philip øverst i artiklen, hvor han også afslører, hvad vi ellers kan se frem til fra hans side i 2019.
Se også interviewet med Simone nedenfor, hvor hun løfter sløret for hendes og Philips boligplaner.

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Geggo og Cengiz