Crashede bryllup: Sådan kom Mette og Frida videre efter afvisningen

Mette og Frida havde et bag af en fest lige efter afgørelsen i ‘Bachelor’.

Af Rikke Lynge og Cecilie Løwert - 21. juli 2022 kl. 20:55

Da Mette og Frida B. blev valgt fra af henholdsvis Kasper og Philip i ‘Bachelor’ blev de begge kørt til samme hotel, og her fik den ikke for lidt, det afslører begge kvinder til HER&NU og Realityportalen.

– Jeg møder Frida i receptionen og tørrer lige øjnene, og så stiller jeg min kuffert inde på vores værelse, og så går vi direkte ned i baren, og så saver vi os midt over. Vi crasher et bryllup senere på aftenen og laver piskeriset hele natten – vi har bare en fest, fortæller Mette, der heldigvis hurtigt kom over Kaspers beslutning.

– Det gjorde ondt, lige da det skete, men da jeg først havde fået tørret øjnene og mødtes med Frida, der vidste jeg, jeg nok skulle komme igennem det, fortæller Mette.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Bachelor: Har fundet kærligheden

Frida var en god veninde, der hjalp Mette videre, men som også selv havde brug for den bragende start tilbage til “livet”.

– Vi havde en kæmpe fest, det var de fedeste 24 timer, jeg havde dernede. Endelig at være fri, komme på stranden, drikke drinks, spise mad, der smagte af noget, og så crashede vi en bryllupsfest på stranden og gik loco, fortæller Frida om den vilde aften efter afgørelsen.

LÆS OGSÅ: Hotte kendisser: Vilde i varmen

Mette og Frida rejste dagen efter hjem til Danmark sammen med hele produktionen samt de to par – Kasper og Helena samt Philip og Frederikke.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer: At være solomor skræmmer mig ikke