Coronaramte Kandis: Som en spand koldt vand - Her & Nu

Coronaramte Kandis: Som en spand koldt vand

Det går hårdt ud over Johnny Hansen, at Nordjylland nu lukker ned for anden gang, siden coronavirussen kom til Danmark.

Af Helle Bill Madsen - 15. november 2020 kl. 19:54

I forvejen har kulturen det hårdt, men det var lige et ekstra drys salt i såret, da statsminister Mette Frederiksen i sidste uge lukkede de nordjyske kommuner Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Vesthimmerland, Thisted og Læsø helt ned i en måned, efter en muteret udgave af coronavirus har ramt regionen via områdets minkfarme.

En af kommunerne er Thisted, hvor Kandis-forsangeren Johnny Hansen og det meste af hans familie bor, og det rammer ham rigtigt hårdt.

LÆS OGSÅ: Slagteren glemte at fjerne brusken: Hjernen gik i stykker

–  Jeg tænkte bare: ”Nej, nej, nej”, da jeg hørte pressemødet. Jeg har brugt så mange timer på at flytte aftaler, booke om og lave nye aftaler, så det her er bare en spand koldt vand i ansigtet. Jeg skulle have lavet forskellige ting til tv, og Kandis skulle bl.a. have været i København og promovere vores nye album ‘Kandis 20’. Alt er lukket ned nu, fortæller Johnny Hansen, 55, fra Hurup i Thy.

– Jeg håber virkelig, at de har bevismaterialet i orden for, at den her virus muterer, når de laver så hård en indgriben. Hvis det viser sig senere hen, at det var for hurtig en beslutning, så har det jo kostet masser af familier, der har minkfarmene, deres levebrød. Dem har jeg ondt af. Men vi kan jo ikke gøre andet end at følge reglerne.

LÆS OGSÅ: Gunnvør efter Amalies kritik: Sådan er det bare!

LÆS OGSÅ: DR-stjerne har fået corona

Læs mere om