Corona-bekymret Blachman: Mine forældre er gamle

I et af audition-programmerne nægtede den skaldede dommer at give hånd til deltagerne. Og nu er hans ageren pludselig blevet hverdagskost i Danmark i kølvandet på corona-smittefaren.

Af Kenth G. Madsen - 13. marts 2020 kl. 19:27

I et anfald af bakteriehysteri nægtede Thomas Blachman under auditionsforløbet for nogen tid siden at give deltagerne hånden, når de kom hen til dommerbordet for at præsentere sig, inden deres optræden.
LÆS OGSÅ: Sofie Linde efter ‘X Factor’-liveshow: Det var på alle måder den underligste aften
Det virkede meget mærkeligt på de fleste, men hans ageren er pludselig blevet hverdagskost i Danmark, hvor kys, kram og håndtryk mellem mennesker er bandlyst i bestræbelsen på at komme coronavirus til livs.
– Det er dybt ubehageligt og nærmest science fiction-agtig den måde, det udvikler sig på. Og jeg synes, det er fint, at vi opfordres til at passe på hinanden, siger Blachman til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Sarah Louises følgere i opråb: Hjælp os!
– Vi kender alle nogle ældre mennesker, og selvfølgelig retter jeg da også ind i forhold til reglerne. Jeg kommer da ikke på besøg hos mine forældre, der over 80 år gamle uden at følge bestemmelserne, siger han, hvis forældre Annie og Henning Blachman sidste år kunne fejre deres diamantbryllup efter 60 års ægteskab. I forhold til corona er netop de ældre borgere i farezonen med denne her epidemi.
LÆS OGSÅ: Linse hjælper folk i corona-karantæne
– Det er ubehageligt, at vi ikke har en vaccination, men jeg tror, vi er ude over det i løbet af et par måneder, mener han.
‘X Factor’ er i øvrigt aflyst de kommende fredage på grund af corona-kaos i Danmark.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-dommer bestjålet på danseskole

Læs mere om