Claudia Rex siger farvel til sine mandeben

Efter en lang kamp er Claudia Rex ved at være i mål med sin mission om at udrydde hårene på sine ben.

Af Pernille Hahn Hauberg - 22. marts 2017 kl. 09:05

Uønsket hårvækst er for mange kvinder en evig kamp, og i december sidste år besluttede ‘Vild med dans’-brunetten Claudia Rex at gøre en stor indsats for at komme af med hårene på sine ben.
– Jeg kan nemlig fortælle jer, at jeg er født med noget der ligner mandeben. Sort kraftig pels, som vokser med lynets hast. Jeps, bløde ben har altid været noget der har eksisteret for mig i et par timer, og så var den fornøjelse ovre, skrev Claudia dengang på sin blog.
LÆS OGSÅ: Claudia Rex skifter danseskoene ud med skistøvler
Efter at være begyndt i laserbehandling på et privathospital lader det nu til, at den nydelige danser er kommet sin hårvækst til livs.
– Jeg må sige, at jeg kan mærke en stor forskel. Inden jeg startede mit behandlingforløb skulle jeg nok barbere min ben både morgen og aften for, at kunne være mine ben bekendt. Nu kan jeg nøjes med at køre skraberen over stængerne et par gange om ugen, skriver en glad Claudia på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Sandheden om Claudia Rexs ‘Vild med dans’-exit: Derfor er det slut
–  Jeg har stadig et par behandlinger tilbage før jeg kan kalde mig helt hårfri, men allerede nu føler jeg mig meget mere feminin, og jeg behøver ikke længere, at have en skraber som en fast del i min håndtaske.
Claudia købte i maj sidste år hus med sin kæreste, musikproduceren Kasper Svenstrup. Parret har endnu ingen planer om børn, men har sammen hunden Mulle.
LÆS OGSÅ: Claudia Rex afslører: Denne reality-stjerne elsker jeg
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.