Claudia Rex chokerer: Indstiller dansekarrieren

Den mørke dansemus har valgt at droppe dansen helt.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 8. april 2015 kl. 14:55

Claudia Rex, kendt fra ‘Vild med dans’, ser sig nødsaget til at indstille sin dansekarriere.
-I mange år har jeg været plaget af gamle skader og store smerter i hofter, knæ og slidgigt i mine tæer. Det er jo selvfølgelig vildt ærgerligt at skulle stoppe med noget, som har været en så stor del af mit liv, min passion og min identitet, men det er en beslutning, som jeg har gået og samlet mig mod til at tage i mange år og for et år siden lovede jeg min familie og kæreste at passe bedre på mig selv, skriver Claudia i dag på sin blog.
LÆS OGSÅ: Christiane åbner op: Ulykken der ændrede mit liv
Vil gerne kunne gå
Skaderne er så store, at Claudia er nødt til at tage det alvorligt.
-Jeg måtte indse, at tiden var inde til at stoppe. Jeg ved jo godt, at det er det bedste at gøre og jeg vil jo også gerne kunne gå om 20 år, skriver hun.
Claudia er dog allerede i gang med nye projekter, som omhandler flere foredrag, som hun skal ud at holde i løbet af foråret.
Den smukke pige har dog også andre gode ting at se frem til. For hun og dj-kæresten Kasper Svenstrup skal nemlig giftes. Men om det bliver i løbet af 2015, vides endnu ikke.
Vi kommer dog til at se meget mere af Claudia Rex på skærmen, da hun er vært på realityprogrammet ‘Bikini Island’, som får premiere på TV3 i løbet af 2015.
Læs hele indlægget HER.
LÆS OGSÅ: Claudia Rex: Stopper i ‘Vild med dans’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.