Claes afslører: Derfor følte jeg mig ikke truet af de andre fyre - Her & Nu

Claes afslører: Derfor følte jeg mig ikke truet af de andre fyre

Selvom Cecilie egentlig var sammen med Kasper, så følte Claes sig aldrig truet af ham, og det er der en god grund til.

Af Louise Vilsbøl - 8. april 2019 kl. 22:55

Det var en noget befippet Cecilie, der i aftenens afsnit af ‘Ex on the Beach’ modtog hele to ekskærester og tidligere deltagere i ‘Ex on the Beach’ på stranden. Først kom Morten, og så kom Claes, især sidstnævnte gjorde Cecilies kinder meget røde.
Dagen forinden havde Cecilie og Kasper ellers fået sat nogle ord på deres forhold, de var nemlig hygge-putte-bolle-venner, men alt det var tilsyneladende glemt, da Claes ankom til villaen, og Claes følte sig da heller ikke specialt truet, selvom det vrimlede med eksfyre til Cecilie.
LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

Artiklen fortsætter under det sjove klip, hvor Cecilie fortæller Morten og Claes, hvem der er bedst i sengen.

– Jeg kunne ikke mærke på hverken Mikkel eller Kasper, at de tidligere havde haft noget kørende med Cecilie, da jeg kom ind, så jeg følte mig ikke det mindste truet af dem. Faktisk var Mikkel så flink at forklare mig situationen mellem hende og Kasper ret hurtigt. Og han nævnte, at Cecilie hele tiden havde sagt: “Hvis Claes kommer, så smider jeg alt for at få ham”, og det var jeg meget beæret over, fortæller Claes og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’
– Jeg vidste godt, at Morten havde været på date med Cecilie i Danmark, og så var han jo en potentiel eks efter det. Det var dog først i Mauritius, at jeg fandt ud af at de havde haft sex. Det gjorde ham lidt til en potentiel rival i min verden. Dog var mit hjerte rettet mod Cecilies, og det virkede ikke til, at hans hjerte overhovedet var til stede.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Michelle: Abdul er ikke min ex

Derfor er Claes bedst i sengen

Cecilie lagde da også hårdt ud og fik kridtet banen op, da hun allerede på daten fortalte Morten, at Claes var et bedre knald end ham. Derefter havde Morten svært ved at finde smilet frem, og han havde ikke det mindste lyst til at genoptage flirten med Cecilie.
–  Jeg var ikke i tvivl om, at hun ville vælge mig til at være bedst i sengen, vores sex var fantastisk, og vi harmonerede perfekt sammen i sengen. Hun har hele tiden sagt, at jeg var en 12’er ud af 10’er skalaen, fortæller Claes, som heller ikke er i tvivl om, hvordan han selv ville vurdere Cecilie.
– Det samme! (12 ud af 10, red.)
Noget tyder da også på, at flirten mellem Claes og Cecilie udvikler sig inde i villaen, de er nemlig netop blevet kærester her hjemme i Danmark, så det bliver spændende at følge med i udviklingen for rullende kameraer.
LÆS OGSÅ: Ny ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om svær fortid: Eks døde af en overdosis