Citybois fejrer modtagelsen af deres nye single på Roskilde

De to populære fyre er i denne uge på Roskilde Festivalen, hvor der bliver festet til den helt store guldmedalje.

Af Emilie Holm Egebro - 1. juli 2016 kl. 14:46

Tidligere på måneden udgav den populære duo Citybois en spritny single. Og der er noget helt særligt, som skiller sig ud ved denne single i forhold til de tidligere – den er nemlig på dansk og har titlen ‘Bedre end Rihanna’. De to fyre sang også på dansk under ‘X Factor’, men siden har de kun udgivet en enkelt julesang på dansk.
De to fyre er netop nu på Roskilde Festivalen, hvor de fyrer den af med vennerne og glæder sig over, hvordan den nye single er blevet modtaget af de mange fans.

Anthon Edwards Knudtzon fra den populære duo Citybois måtte hygge sig nogle timer uden det andet medlem af gruppen, Thor Blanchez Farlov. Han var nemlig, efter at have camperet på Roskilde Festivallen siden lørdag, taget hjem for at slappe af i onsdags. (Foto: Sisse Stroyer)

Anthon måtte i onsdags hygge sig nogle timer uden det andet medlem af gruppen, Thor. Han var nemlig, efter at have camperet på Roskilde Festivalen siden lørdag, taget hjem for at slappe af. (Foto: Sisse Stroyer)


– Vores nye single er blevet modtaget rigtig godt – det har været skide fedt! Der er kun positiv feedback på den, så vi skal ud at give en helt masse koncerter i løbet af sommeren – en masse festivaler og grøn koncert, så det bliver fedt, sagde Anthon til Realityportalen, da vi mødte ham på festivalen og tilføjer:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Så vilde er de danske piger med Citybois
– Vi camperer hernede og ligger ovre i K, så det er den originale festival-stil. Det er mega fedt. Vi har bare festet løs – der er gang i den. Jeg har især set frem til at høre Red Hot Chili Peppers, Wiz Khalifa, Young Thug og Schoolboy Q. Jeg tager dog hjem fredag, da jeg skal til Norge på lørdag, men det har været sjovt så længe, det varede. Så får jeg lige en rehab en uge, og så er det bare tilbage at arbejde og være i studiet rigtig meget.
Da vi mødte Anthon, var han for en gangs skyld foruden siden bedre halvdel Thor, som havde brug for et hvil derhjemme en enkelt dag.
Hør den nye single her:

LÆS OGSÅ: GALLERI: De kendte på Roskilde Festival
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.