Christophers mareridt: Chikaneret med sin egen musik

Et ophold i Tisvildeleje udviklede sig til et mareridt for sangeren og hans hustru.

Af Nikolaj Vraa - 2. august 2020 kl. 9:59

En tur i svigerfamiliens sommerhus i Tisvildeleje udviklede sig til et regulært mareridt for Christopher, 28, og hans hustru, Cecilie, 29. For lige overfor det idyliske sommerhus ligger et stort Dancenter-hus med plads til syv personer. Og lejerne holdt flere dage i træk fest med høj musik til langt ud på natten.

LÆS OGSÅ: CHOK! Linses drastiske beslutning: Familien kommer først

Det fortalte Christopher, da han blev interviewet af Mikael Bertelsen på den lokal station Radio Lejet.

Her tilbød Bertelsen at hjælpe popstjernen med de støjende naboer akkurat som Asger Aamund og Suzanne Bjerrehuus, der kvitterede for deres nabos nattefester med russik militærmusik som brutal morgenvækning.

Det takkede Christopher dog pænt nej til, selv om han indrømmede, at festerne var irriterende. Og det var der en god grund til.

På Radio Lejet lykkedes det Mikael Bertelsen og de øvrige værter at samle næsten 60.000 daglige lyttere på FM og radioens app. Udsendelserne vil senere udkomme som podcasts. (Foto: Hjalte Gregersen)

– For det første gider jeg ikke være ham, det sure røvhul, for det andet har de været taktiske og nærmest konstant spillet et af mine numre som hver anden eller tredje sang. Så kan man jo ikke gå over og sige, sluk for det lort, grinede Christopher i interviewet på Radio Lejet.

LÆS OGSÅ: Alexandra overrasker: Fester med Joachim

 

Læs mere om