Christopher: Danske piger er specielle

Sangeren charmerer på livet løs i en hyldestsang til københavnske piger, men i virkeligheden er han vild med alle danske damer.

Af Newspaq - 28. oktober 2014 kl. 16:19

De er nede på jorden, charmerende og har en helt speciel udstråling. De københavnske piger får mange pæne ord med på vejen af sangeren Christopher, der på sin nyeste single “CPH Girls” synger om hovedstadens hunkønsvæsner.
– Jeg var i Alanya sammen med Brandon Beal (amerikansk sanger og producer, red.), der har boet lang tid i både Texas og New York, men blev lokket til Danmark af en pige fra København. Vi kom til at tale om, at der er noget helt specielt over de københavnske piger. Vi blev enige om, at de skulle have en hyldestsang, for jeg er også selv tosset med dem, siger sangeren, der dog også kan få hjertebanken af piger uden for hovedstadens grænser.
Ekskæresten Medina er for eksempel fra Jylland, mens Cecilie Hauggard, som popstjernen nu kalder sin kæreste, har fynske rødder.
-Ja, de kommer jo fra Aarhus og fra Odense. Men generelt er det bare danske piger og den naturlige charme og udstråling, de har, siger sangeren og uddyber præcis hvad det er, de danske piger gør, der er svært at finde i resten af verden.
LÆS OGSÅ: Christopher vælter sig i sex-tilbud
Det særlige ved danske piger er…
– De spiser franske hotdogs og drikker øl og rafler, og det finder man ikke andre steder. Den uhøjtidelige væremåde gør dem til noget særligt, hvor piger fra Frankrig og Spanien måske har en mere “du skal ikke tro, du er noget”-attitude over for fyre. Danske piger har en drenge-agtig facon og er mere nede på jorden, siger Christopher, der allerede nu har overvejet muligheden for at ændre teksten, så den passer, når han giver koncerter rundt omkring i landet.
– Jeg laver den nok lidt om, når jeg for eksempel står i Herning og synger “Herning Girls” i stedet, siger charmøren og griner.
LÆS OGSÅ: Medina hang ud med Christophers nye kæreste
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.