Christopher afslører 'Vild med dans'-hemmelighed

Christopher har nydt godt af sine besøg i ‘Vild med dans’-studiet.

Af Nikolaj Vraa / Louise Vilsbøl - 20. oktober 2018 kl. 10:55

I begyndelsen af september faldt Christopher på knæ for sin smukke kæreste gennem 4 år, Cecilie, og stillede det helt store spørgsmål, og næste sommer skulle bryllupsklokkerne gerne ringe. Det afslørede han, da vi mødte ham forud for fredagens ‘Vild med dans’.
Det er langt fra første gang, Christopher gæster ‘Vild med dans studiet’, og nu har de mange besøg givet pote. Der er nemlig én del af bryllupsplanlægningen, der er på plads. En af dommerne har nemlig givet ham et tilbud, han ikke kunne afsløre.
LÆS OGSÅ: Christopher ventede i et år med at fri
– Jens Werner han tilbød mig faktisk, og jeg har tænkt mig at tage ham på ordet, han tilbød mig at lære mig den der brudevals, og der var jeg hurtig til at sige, den beholder jeg, afslører Christopher.
Han er også selv blevet tilbudt at være med i ‘Vild med dans’ nogle gange, fortæller han, men han vil gerne fokusere på musikken og ikke at danse.
LÆS OGSÅ: Wauw! Christopher friede med tre ringe til Cecilie
LÆS OGSÅ: Populær YouTuber takkede nej til ‘Vild med dans’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da ‘De unge mødre’-Glennie blev friet til på Jensens Bøfhus

Derfor faldt Christopher for Cecilie

Ellers nyder Christopher og Cecilie at være nyforlovede, og Christopher indrømmer, at meget af hans nye plade er tilegnet kæresten, så mon ikke, den indeholder en kærlighedserklæring eller to. Han er nemlig ikke i tvivl om, hvorfor Cecilie er den perfekte pige for ham.
– Hun er en skøn Odensepige, og første gang, jeg så hende, var jeg blæst bagover. Og du ved, hun er lige så umiddelbar og behagelig, som hun er smuk, så det var mere eller mindre kærlighed ved første blik. Og nu har jeg haft fire år til at tage mig sammen, så nu går hun ingen steder, fastslog Christopher med et smil.
Se billedet af Cecilies smukke ring, som faktisk er hele tre ringe, herunder, og læs meget mere om ringen her.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Problemer i paradis mellem Christopher og kæresten

 

View this post on Instagram

 

All mine ??

A post shared by Christopher (@christophermusiccom) on