Christiane om at være mor: Jeg troede, jeg havde gjort noget forket

Livet med en nyfødt baby er slet ikke, som Christiane havde forventet.

Af Louise Vilsbøl - 14. december 2016 kl. 12:08

Livet som mor har ikke levet op til Christiane Schaumburg-Müllers forventninger, indrømmer hun ærligt i et nyt indlæg på Chri Chri. Christianes veninder havde nemlig fortalt hende, at nyfødte babyer ikke laver andet end at sove, skide og spise de første tre måneder – så hvis man skulle arbejde, ville det være nemt på det tidspunkt.
– Så kom vidunderet, og jeg kunne ikke helt genkende deres “sove, skide, spise”-regel. Jeg syntes, de manglede ret mange parenteser!  Og det med søvnen forstod jeg slet ikke! Ifølge dem (veninderne), sov en baby (deres baby) minimum syv timer i streg om natten fra nyfødt og hele dagen! Det gjorde, og gør, min altså ikke. Jeg blev så frustreret, og jeg følte virkelig, at jeg havde gjort noget forkert, siden Constantin ikke ville sove igennem om natten, skriver Christiane på Chri Chri.
LÆS OGSÅ: WOW: Se Christianes krop efter fødslen
LÆS OGSÅ: L.O.C. viser sønnen frem i ny musikvideo
Christiane følte sig alene og googlede, om det var normalt, at babyer ikke sover igennem om natten. Det var først, da hun kom i mødregruppe, at hun blev klar over, at den version af livet som mor, hun havde hørt fra veninderne, bestemt ikke gælder for alle.
Arbejdet var dog allerede planlagt, så Christiane havde ikke andet valg end at tage Constantin med sig og få udført sit planlagte arbejde, som allerede startede to uger efter fødslen, og indtil nu har været næsten fuld tid.
Selvom Christianes team har hjulpet hende meget, så har det været en stressende tid, men nu kan hun ånde lettet op og trække stikket. Fra i dag af og frem til marts holder hun nemlig velfortjent barsel.
LÆS OGSÅ: HOW NEWS: Christiane flytter til Frederiksberg
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.