Christiane i tvungen hårforvandling

Det er ikke af egen fri vilje, at Christiane har været i frisørstolen.

Af Lise Nygaard - 22. juni 2017 kl. 11:14

I september sidste år kom Christiane og Liam O’Connor’s søn, Constantin, til verden, og alt var i den skønneste orden. Men efter seks måneder som mor begyndte Christiane at tabe de gyldne lokker. 
Hårtabet blev så voldsomt, at Christiane måtte ty til professionel hjælp, og hun satte sig i stolen hos kendis-frisøren Signe Eflund, som blandt også ordner Mascha Vangs hår.
– Til sidst måtte hun konstatere, at det var værre, end hun havde forestillet sig, og uden at lægge skjul på noget sagde hun bare: ‘Ja, det er ikke så godt’, skriver Christiane på chrichri.dk, hvor man også kan se billederne af den nye frisure.
LÆS OGSÅ: Christiane sender sønnen i kontroversiel institution
Der er røget en del centimeter af den blonde manke, og Christiane har fået en meget lang to do-liste med hjem over plejerutiner, og et af punkterne er lidt blodigt.
– Til allersidst anbefalede Signe mig at få taget en blodprøve hos egen læge for at se, om der er vitaminer, jeg mangler. Netop fordi det er et så voldsomt tilfælde af hårtab, jeg oplever. Det vil jeg så gøre, og bagefter vil jeg ellers gå i gang med projekt ‘få mit hår tilbage’, skriver hun på sitet, hvor man kan se billeder af Christianes nye frisure.
LÆS OGSÅ: Christiane: Derfor startede jeg chrichri.dk
LÆS OGSÅ: Christiane overrasket af fremmed mand i soveværelset
LÆS OGSÅ: Christiane: Derfor faldt jeg for L.O.C.
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.