Christiane til teenagere: Drop fitnesscentret

Smukke Christiane sender en velment opsang til landets unge piger.

Af Newspaq - 17. april 2014 kl. 10:30

I samarbejde med træneren Anne Bech udkommer Christiane Schaumburg-Müller med bogen “Dit Sunde Liv”. En bog, der giver tips til og målrettede planer for et sundt og aktivt liv.
Bogen er især rettet mod kvinder – ikke mod teenagere. Og det er der en grund til.

Christiane og Anne Bech (Foto: Kasper Bay-Kastrup)

Christiane og Anne Bech (Foto: Kasper Bay-Kastrup)


– Det er vigtigt for mig at kommunikere ud, at det her ikke er en bog til de unge piger. Jeg synes ikke, man skal gå i fitnesscenter som 15-årig. Der skal man dyrke motion for at have det sjovt og lave noget holdsport for at være sammen med andre, siger Christiane Schaumburg-Müller og fortsætter:
– Man skal ikke gøre det for at få en pænere krop. Jeg vil stærkt fraråde den som guide for dem, for jeg synes ikke, man skal have fokus på sin krop på den måde som teenagere, siger hun.
LÆS OGSÅ: Christiane: Derfor skræmmer kvindeidealet mig
Vi er alle en slags modeller
Som idol og forbillede for mange kvinder ved Christiane Schaumburg-Müller godt, at hun har mulighed for at præge udviklingen.
– Med blogs og sociale medier er vi jo alle sammen blevet modeller i en eller anden form. Vi tager billeder af os selv og ved, hvordan vi skal posere for kameraet. Så på den måde er der et fokus, som er relativt stort. Det hele er så poleret, og vi viser den perfekte verden hele tiden, siger den smukke forfatter.
Men Christiane går ikke rundt og konstant er opmærksom på at være et forbillede.
– Jeg tænker mere, at de positive værdier, jeg har, kan være et forbillede. Dem kan jeg tage og give videre, såsom glæde og positivitet, at være oplyst og ikke at være bange for at fejle og spørge til råds. Min personlighed kan være smittende og positiv, og det kan jeg give videre, siger hun og fortsætter:
– Jeg er meget opmærksom på for eksempel ikke at lægge billeder med seksuelle undertoner ud. Jeg lægger ikke billeder op af mig selv i undertøj og sexede poseringer, for det er ikke det, jeg står for, og det er ikke det, jeg har lyst til at give videre, siger tv-værtinden.
“Dit Sunde Liv” udkom den 16. april.
LÆS OGSÅ: Cameron Diaz om kollega: Hun er mere end store bryster
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.