Christiane taler ud om kærlighedserklæring til L.O.C

‘Vild med dans’-værtinden har i dag et virkelig godt forhold til sin eksmand.

Af Caroline Grønne Wigdal - 18. august 2021 kl. 16:57

Kærligheden blomstrede mellem Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Connor, da Christiane i 2009 valgte at få lavet en tatovering som symbol på, hvor højt de elskede hinanden.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

Tatoveringen viser Christiane og L.O.C.’s initialer og er placeret på højre hånds ringfinger. Selvom tiden med L.O.C er et overstået kapitel, så ønsker den 39-årige iværksætter og ‘Vild med dans’-værtinde ikke at få fjernet sin tattoo. Det gør hun klart i en spørgerunde på Instagram, hvor der netop bliver spurgt til, hvorvidt kærlighedstatoveringen er blevet fjernet.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren

Artiklen fortsættes under billedet…

Søndag den 28. august 2011. Her ankom Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. aka. Liam O’Connor sammen i Operaen til Zulu Comedy Galla. (Foto: Bo Nymann)

– Nej. Min historie er min historie, lyder svaret kort og godt.

Liam og Christiane stod for første gang frem som par i 2008. De flyttede hurtigt sammen, og i 2012 blev de gift, men kærligheden brast allerede efter to og et halvt år. Dog gav de forholdet endnu en chance, og deres søn Constantin kom til verden i 2016.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Selvom stjerneparret kæmpede, så lykkedes det aldrig rigtigt at redde forholdet, der altså definitiv sluttede i 2019.

Dog lyder det til, at der er opstået et venskab og et samarbejde om at være forældre sammen for den i dag snart 5-årige Constantin, for Christiane beskriver forholdet som værende virkelig godt.

– Vi har et barn sammen. Vi snakker sammen hele tiden, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Ung mor gravid igen