Christiane taber håret

Den yndige iværksætter har store problemer med lokkerne.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 20. juni 2017 kl. 16:55

Den 25. september 2016 blev Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. forældre for første gang til sønnen Constantin.
Men siden fødslen har tv-værtinden lidt af voldsomt hårtab.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Mor Jette indlagt
– Mit hår er fucked. 6 måneder efter, at Constantin blev født, begyndte jeg at tabe hår voldsomt. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg kan bare hive totter af. Hver morgen tømmer jeg min børste, efter at have redt håret, og det er en håndfuld hver gang, skriver en chokeret Christiane på Instagram og fortsætter:
– I morgen skal jeg så til frisøren og må nok sande, at jeg må klippe ret meget af. Men jeg har jo heller ikke lyst til at være kort og tyndhåret. Nå, men derfor har jeg praktiseret en god stram hestehale hver dag i nu mange måneder, for det kan ikke hænge løst, så bliver mit tøj fyldt med hår, og lillemanden kan godt at tage fat i håret – lækkert for ham, av for mig! Så hvem ved, hvordan mit hår ender i morgen, efter at Signe Fluelund skal have saksen i det.

MIT hår er FU☄️???ked … ca 6 mrd efter at Constantin blev født begyndte jeg at tabe hår voldsomt. Jeg har aldrig oplevet noget lignede. Jeg kan bare hive totter af! Hver morgen tømmer jeg min børste efter at have redt håret og det er en håndfuld hver gang. I morgen skal jeg så til frisøren og må nok sande at jeg må klippe ret meget af! Men har jo heller ikke lyst til at være kort og tynd håret!! Åhhh?. Nå men derfor har jeg praktiseret en god stram hestehale hver dag i nu mange mdr, for det kan ikke hænge løst så bliver mit tøj fyldt med hår, og Lillemanden kan godt at tage fat i håret – lækkert for ham av for mig! Så hvem ved hvordan mit hår ender i morgen efter at @signeeflund skal have saksen i det!! ???

Et opslag delt af Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) den


SE GALLERI: Geggo og Cengiz fejrer deres skønhedssalon
GALLERI: Se Geggos vilde forvandling
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.