Christiane i stort interview: L.O.C. er den vildeste far

Den nybagte mor nyder sin familielykke.

Af Pernille Hahn Hauberg - 5. januar 2017 kl. 20:55

I september sidste år bød tv-kendissen Christiane Schaumburg-Müller og rapperen Liam O’ Conner deres første barn, Constantin, velkommen til verden.
Den nye tilværelse som mor har bragt mange glæder med sig; herunder en styrket kærlighed til manden, Liam, fortæller den smukke Christiane i den nyeste udgave af Alt for Damerne.
– Jeg er blevet dobbelt så forelsket i Liam efter at have set ham med Constantin. At se sin mand med det her bånd til ens fælles barn er fuldstændig vildt. Han er så connected med Constantin – nok fordi han har været hjemme med ham alene fra start. Jeg bliver helt rørt, for han er den vildeste far. Han er så tålmodig, kærlig, omsorgsfuld og så opmærksom. Han var også fuldstændig fantastisk under fødslen. Det var enormt intimt. Jeg er virkelig forelsket i den mand, siger Christiane til Alt for Damerne og fortsætter:
– Hvis Liam kan høre, at Constantin siger noget om natten, så er han der bare med det samme. Han er virkelig god til at tage over – også når det er kritisk. Han er sindssygt opmærksom. Hvis han ved, jeg skal noget dagen efter, så tager han sig af Constantin. For han er ikke mere mit ansvar, end han er Liams. Det er da sexet, fastslår hun.
SE BILLEDET: Christiane viser sønnen frem
Parret ophævede deres forlovelse i 2009 for igen at blive kærester og senere gift i december 2012. Allerede i juni året efter skulle de skilles. I maj 2016 meldte Christiane og Liam imidlertid ud, at de var sammen igen, og ved udgangen af september sidste år, kunne de altså kalde sig forældre til deres første barn, Constantin.
Du kan læse hele interviewet med Christiane Schaumburg-Müller i denne uges Alt for Damerne.


Christiane om at være mor: Jeg troede, jeg havde gjort noget forkert
WOW: Se Christianes krop en måned efter fødslen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.