Christiane har stor succes som forfatter

Tv-værtinden jubler i disse dage, for hendes bog topper nemlig bestseller-listerne landet over

Af Dan Bjerggård - 14. januar 2014 kl. 14:38

Yndige Christiane Schaumburg-Müller kan pryde sig af mange titler, og en af dem er

Der er masser af gode råd i bogen, så tøv ikke med at køb den.

Der er masser af gode råd i bogen, så tøv ikke med at køb den. (Foto: Artpeople)


forfatter, som hun i øjeblikket har stor succes med. Den 4. oktober sidste år lancerede hun sin første bog ’Christianes beautybog’, som forsat er en kæmpe bestseller landet over.
-Det går fuldstændig fantastisk med salget af ’Christianes Beautybog’. Vi er netop gået i fjerde oplag, og har nu tryk 20.000 eksemplarer af bogen, fortæller Christiane til Realityportalen.dk.
Christiane har da bestemt også noget at være stolt af, da hendes bog er nummer to på årets besteller-liste hos boghandlerkæden ’Arnold Busck’.
-Det er simpelthen gået over al forventning. Det er vildt, at den ligger nummer to på årets bestseller-liste, og det er på trods af. at den ikke har været ude et år endnu. -Amen jeg er SÅ stolt, siger Christiane.
LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller: Sådan plejer du din hud
Har mange bolde i luften 
Vi fik os en snak med Christiane, da Anne Bech afholdte bogrelease på sin nye bog 'Fit på 100 dage'. (Foto: Kasper Bay-Kastrup)

Vi fik os en snak med Christiane, da Anne Bech afholdte bogrelease på sin nye bog ‘Fit på 100 dage’. (Foto: Kasper Bay-Kastrup)


Udover at være forfatter, kan Christiane blandt andet også kalde sig for danserinde, tv-vært, skuespiller, model og meget mere. Og som altid har hun mange bolde i luften på samme tid, men hun løfter alligevel sløret for sit kommende projekt.
-Jeg har gang i rigtig mange ting, som altid. Men jeg kan fortælle, at jeg skal lave revy i Tivoli nu her. Det kommer til at køre til en gang efter sommerferien, og det er noget helt nyt, som jeg glæder mig rigtig meget til, afslutter hun.
LÆS OGSÅ: Bogaktuelle Anne Bech: Jeg er den skrappe dame i branchen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser