Christiane Schaumburg-Müller: Sådan plejer du din hud

Christiane Schaumburg-Müllers populære beautybog er ude, og her får I et af hendes gode råd.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 27. oktober 2013 kl. 9:48

Ifølge Christiane, så er det yderst vigitgt, at man altid renser sit ansigt morgen og aften. At huske at rense huden morgen og aften er helt essentielt, hvis man vil undgå urenheder.

Der er masser af gode råd i bogen, så tøv ikke med at køb den.

Der er masser af gode råd i bogen, så tøv ikke med at køb den.


-Jeg kan godt lide at vaske min makeup væk, jeg føler ikke min hud bliver ordentlig renset med vat, rensemælk og tonic, skriver Christiane i bogen og fortsætter:
-Jeg starter med at smøre jojobaolien Cleanser Prep fra Botanical Extracts i ansigtet og fjerner det med en våd vatrondel eller en fugtig vaskeklud – denne olie tager al makeup (også mascara), snavs og forurening, som din hud har samlet op i løbet af dagen. Dernæst vasker jeg min hud med en vaskegele fra PH Formula, som er fri for parabener og parfumer og meget beroligende. Til sidst sprøjter jeg en facial mist hen over ansigtet.
-Det varierer, hvilket mærker jeg bruger, og jeg skrifter cirka en gang om året. Men jeg skifter aldrig fra Botanicals Extracts Cleanser prep-olie – den er fuldstændig fantastisk, og jeg er ikke stødt på noget ligende… endnu:)
Få flere gode råd i Christianes Beautybog- du kan købe den HER.
KNÆK CANCER sammen med realityportalen.dk. Se hvordan HER.
LÆS OGSÅ: ‘Oliver Bjerrehuus med i ‘Big Brother’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.