Christiane Schaumburg-Müller: Han er min nye kæreste

Det nyforelskede par fejrede hendes fødselsdag på Maldiverne

Af Nikolaj Vraa - 27. januar 2020 kl. 13:16

I sidste uge kunne HER&NU afsløre, at Christiane Schaumburg-Müller har fået en ny kæreste. Tv-værten, der for et halvt år siden blev skilt fra Liam O’Connor, danner nu par med milliardæren Daniel Åxman.
LÆS OGSÅ: Christiane om bruddet med L.O.C.: Det er virkelig lang tid siden

Christiane fejrede sin fødselsdag på Maldiverne med sin nye kæreste (Foto: Privat)


Og netop hjemvendt fra en romantisk ferie på Maldiverne, bekræfter hun den glade nyhed.
– Jeg kan bekræfte, at Daniel og jeg er kærester, fortæller Christiane Schaumburg-Müller til HER&NU. Parret har dannet par i “nogen tid” og er meget glade for hinanden.
– Jeg har det fuldstændig fantastisk. Jeg er virkelig glad og har det så godt. Jeg er helt og aldeles lykkelig, siger Christiane, der sammen med kæresten fejrede sin 38 års fødselsdag på Maldiverne.
LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-hustru: Jeg blev såret og ked af det
Daniel Åxman har skabt sin milliardformue på blandt andet ejendomsinvesteringer. Han er ligesom Christiane fraskilt og har børn fra sit tidligere forhold. Efter en årrække i Schweiz flyttede han sidste år hjem til Danmark og lagde 28 millioner for 280 kvadrameters villa på en af Hellerups dyreste veje.
I 2015 ramte Åxman forsiderne i hele verden, da han via sit firma Lead Connection Limited købte Asiens dyreste lejlighed. Hele 430 millioner kroner betalte han for to etager i luksusbyggeriet Opus i Hong Kong.
LÆS OGSÅ: Realitybabe gravid: Skal være alenemor

Der er nok at smile af for nyforelskede Christiane (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne chokerer: Nøgenmodel