Christiane: Sådan holder jeg jul

Den smukke vært løfter sløret for, hvordan hun fejrer jul.

Af Emilie Holm Egebro - 18. december 2015 kl. 19:25

Juleaften nærmer sig efterhånden med hastige skridt, og hos mange er det ensbetydende med traditioner og hygge. Sådan forholder det sig også for den populære vært og skuespiller Christiane Schaumburg-Müller. Hun afslører nu lidt om, hvordan hun holder jul.
– Vi holder altid kun jul sammen med min mor, oldefar, søster og bror og så selvfølgelig de mænd og børn, vi har med. Jeg kan godt lide det på den måde, og vi har endnu ikke haft en dårlig juleaften, skriver Christiane på sin blog og tilføjer:
– I min familie er træet pyntet aftenen forinden af min søster, bror og jeg, og det er altid med levende lys. Det fine porcelæn ryger frem på bordet, og der er også altid noget fra haven på bordet – om det så er grene eller blade.
LÆS OGSÅ: Christiane efter bruddet med L.O.C.: Sådan er vores forhold
Rullepølse hører der sig til
Udover et pyntet træ og et fint dækket julebord, er der også noget helt særlig mad, der hører sig til hos familien Schaumburg-Müller.
– Vi spiser også natmad; rullepølse fra Slagter Lund, dyrlægens natmad osv. Vi skifter til nattøj, når vi holder en pause med gaverne, og dækker op med konfekt, te og kaffe, og så hygger vi videre, forklarer Christiane.
Se galleriet af Christiane øverst.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea må undvære datteren til jul
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.