Christiane og L.O.C. udvider familien

Et par små fødder indtager det lille hjem og smelter hjerterne hos det celebre par.

Af Louise Vilsbøl - 13. februar 2015 kl. 9:42

– We welcome a new member at the O’Connor residence, lyder indledningen til et indlæg på Christiane Schaumburg-Müller O’Conners webunivers.
Men selvom vi nok er flere, der med glæde ville se Christiane og L.O.C.s fælles baby, som vi spår vil have den helt perfekte balance mellem skønhed og coolness, så er der altså i første omgang tale om en hund.
– For mine veninder og folk, der virkelig kender mig, kommer dette nok som en overraskelse, men den er god nok. Der er kommet et nyt medlem til S-M O’Connor klanen, og det er lille UGLY. Ugly er en Engelsk Bulldog, han er 10 uger og grå siger nogen – jeg tænker mere brun, der går over i ombre og bliver til en god Stryhns leverpostej, skriver Christiane.
LÆS OGSÅ: Christiane: Drop ligestillingsdebatten
Christiane indrømmer: Jeg er bange for hunde
Det er dog ikke den smukke tv-vært selv, der har presset på for, at de skulle have en hund. Tværtimod er hun faktisk bange for hunde, afslører hun i indlægget. Men hvad skete der så?
– Jo – altså, jeg har giftet mig med en mand, der elsker hunde. Han har haft hund som barn og også i sit voksne liv – da vi mødte hinanden, havde han faktisk i noget tid en ”Stafford et-eller-andet” eller bare ”Dræber-hund”, som jeg kaldte racen, skriver hun og fortsætter:
– Jeg har ofte sagt til Liam, at jeg syntes, han burde overveje at få en hund igen (en mindre en selvfølgelig), fordi jeg så, hvor glad det gjorde ham, men ganske rigtigt har svaret hele tiden været, at han skulle ikke have en hund – hvis der skulle en hund ind i vores hjem, skulle det være vores. Okay fair nok, point taken.
Ved juletid meddelte Christiane så sin mand, at hun nok var klar til, at de fik en hund nu, og det skulle hun ikke sige to gange. Hun har dog fuldstændig tabt sit hjerte til hunden, så hun fortryder bestemt ikke, at de har udvidet familien. Læs mere om, hvordan parret fandt frem til hunden og ikke mindst navnet her.
LÆS OGSÅ: Christiane: Ulykken ændrede mig liv
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.