Christiane: Jeg arbejder alt for meget

Christiane ville ønske, hun ikke arbejdede så meget.

Af Lise Nygaard - 12. maj 2017 kl. 10:55

En baby kan ruske op i alle rutiner i en lille familie, og det har sønnen også gjort i Schaumburg-Müller O’Connor-hjemmet.
LÆS OGSÅ: Christiane: Glad for, at jeg fik børn sent 
Inden Constantin kom til verden, arbejdede Christiane fra morgen til aften, og hun nød hver en time, hun lagde i sit hjertebarn ’chrichri.dk’, men nu vil hun hellere bruge timerne et andet sted.
– Dels er der min lyst og mit drive (til at arbejde, red.), men mit fokus er et andet sted. Jeg har lyst til at være hjemme, så det er så svært. Jeg arbejder dog rigtig meget i forhold til, hvad jeg har lyst til, skriver Christiane i en Q&A på chri chri.
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyr er Geggos ring
Selvom Christiane drømmer om mere tid med lille Constantin, har hun heller ikke haft tid til en lang barsel. Christiane fødte i september sidste år, men hun gik først på barsel i december måned og var allerede tilbage på kontoret igen i marts.
LÆS OGSÅ: Phillip fortryder sex med Caroline på ‘Paradise’
Heldigvis har Christiane og hendes mand Liam O’Connor hyret en barnepige, som har været der siden, Constantin blev født, og ifølge Christiane er barnepigen som en storesøster for ham.
LÆS OGSÅ: WOW: ‘Nybygger’-par smidt 25 kilo efter programmet
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se alle billederne fra Camilla Framnes-Larsens bryllup
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.