Christiane: Inden baby kommer, glæder jeg mig til…

Christiane Schaumburg-Müller glæder sig til en række ting i forbindelse med graviditeten, men der er én særlig ting, hun har glædet sig ekstra meget til.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 15. maj 2016 kl. 13:50

Det var en glædelig nyhed, da Christiane Schaumburg-Müller og eksmanden, Liam O’Connor, afslørede, at de er sammen igen og skal være forældre til en sund og rask dreng. På trods af, at de første fire måneder af graviditeten ikke har været så romantiske, som Christiane var blevet fortalt af veninderne, glæder hun sig til en række ting, skriver hun i et nyt indlæg på bloggen.
– Jeg glæder mig til at skulle dekorere børneværelse, købe barnevogn, puslebord etc.. Jeg har med vilje ventet lidt med disse indkøb – dels fordi jeg simpelthen har haft det så dårligt, dels fordi jeg er en lille utålmodig kvinde til tider. 9 måneder er lang tid, så jeg vil ikke gøre alt det ”sjove” i starten, skriver Christiane Müller på sin blog og fortæller, at hun også har været nødt til at vente lidt med at købe ind til børneværelset:
– Jeg spreder det i stedet ud over den tid, der er. Desuden har jeg jo også gået lidt stille med dørene angående graviditeten i den første tid – som mange par nok gør, men lige i mit tilfælde betød det også, at jeg ikke kunne gå i baby forretninger og lignende uden at afsløre mig selv.
LÆS OGSÅ: Christiane viser babybulen frem
Glæder sig til at føde
Det er ikke kun redebyggeri og at indrette børneværelse, som Christiane glæder sig til, hun ser meget frem til fødslen.
– Jeg glæder mig til at skulle føde. Jeg er hverken bange for eller gør mig forestillinger om, hvordan det bliver. Det bliver, som det bliver, men jeg glæder mig, skriver Christiane Müller i sit blogindlæg.
LÆS OGSÅ: Christiane og L.O.C. sammen igen: Vi skal være forældre
– Og sidst – men ikke mindst – glæder jeg mig til at se, om folk har ret i, at det 3. trimester bare flyver derudaf. Tik tak, tik tak. Hvem ved, Måske ender jeg med at synes, at hele graviditeten er fløjet afsted, slutter hun
Se billederne af  Christiane Müller og Liam O’Conner i galleriet øverst i artiklen. 
LÆS OGSÅ: Christiane stopper som chefredaktør på ‘Chri Chri’
LÆS OGSÅ: Christiane afslører crush på kvinde
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.