Er Christiane gravid igen?

Et billede på Instagram fik hurtigt Christianes følgere til at spørge ind til hendes mave.

Af Louise Vilsbøl - 3. august 2017 kl. 15:03

Det danske sommervejr indbyder ikke til korte kjoler, men det gør det franske sommervejr, som Christiane Schaumburg-Muller netop nu befinder sig i. Derfor havde Christiane forleden iført sig en lækker og luftig sommerkjole, som hun poserede i i Disneyland på sin Instagramprofil.
Men billedet fik straks flere af Christianes følgere til tasterne, hvor de spekulerede i, om hun er gravid igen, eller om hun bare har fået en “summerbelly”, eller det var “summercasualty”. Christiane var dog hurtig til at afvise begge ting.
– Nej, jeg er faktisk ret slank, lød det korte svar. Mens flere af hendes følgere påpegede, at det var et ret frækt spørgsmål, og de fleste mente nu heller ikke, at Christiane så gravid ud.
LÆS OGSÅ: L.O.C.: Sådan er det at være blevet far
LÆS OGSÅ: Christiane deler ærligt billede efter fødsel
Senere uploadede den smukke tv-vært dog et billede i selv samme kjole, hvor hun forsøgte at vise, at der virkelig ikke var noget om snakken.
– Chilier lige op af skraldespanden og prøvede at vise, at jeg faktisk er ret slank (se kommentarfelt fra tidligere post)!!! Haha! Ingen kommentarer om babybule eller sommermave – min mave har aldrig været i bedre form (okay måske lidt, men er yderst tilfreds), det må være tøjet, lød teksten til billedet.
Se selv de to billeder herunder – det kan være sidste gang, vi ser Christiane i den kjole efter de bemærkninger.
LÆS OGSÅ: ENDELIG: Christiane viser sønnen frem
VIDEO: Se Christiane interviewe L.O.C., før de blev kærester 
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa gravid for fjerde gang og forfulgt af uheld

Disney stribes #disneylandparis25

A post shared by Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) on


 


LÆS OGSÅ: Christiane har født: Han ligner sin mor på en prik
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.