Christiane efter bruddet med L.O.C.: Sådan er vores forhold

Hvordan har det påvirket parret, at de tidligere på året valgte at gå fra hinanden?

Ninja Warrior, Vild med dans
Af Mikkeline Andersen - 16. november 2015 kl. 14:55

I sommers besluttede kendisparret Liam O’Connor og Christiane Schaumburg-Müller efter knap to års ægteskab at gå hver til sit. Selvom parret ikke længere er sammen, og selvom deres villa i Hellerup er ved at være solgt, så betyder det ikke, at Liam og Christiane ikke kan snakke sammen. Tværtimod.
– Vi har det stadig rigtig godt sammen, og vi er ikke gået fra hinanden på grund af, at der er områder, hvor vi ikke fungerer sammen. Det ville derfor være mærkeligt, hvis vi ikke kunne snakke sammen. Vi er blot to forskellige personer, fortæller Christiane til BilledBladet.
LÆS OGSÅ: Ærlig Christine afslører kronisk sygdom
Karrieren kører derudaf
Christiane har for tiden rygende travlt med webuniverset ChriChri og udgivelsen af bogen ‘Makeup by Christiane – How to Look Like a Star’. I en hektisk tid hvor nye projekter ser dagens lys, er det rart med noget at holde fast
– Det betyder meget, at Liam stadig er i mit liv. Jeg kunne faktisk slet ikke forestille mig, at han ikke var det, siger hun.
‘Makeup by Christiane – How to Look Like a Star’ er opfølgeren til ‘Christianes beautybog’, og der er allerede flere på vej.
LÆS OGSÅ: Christiane skrækslagen efter nærdødsoplevelse
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.