Christiane: Derfor faldt jeg for L.O.C.

Der var en helt speciel kemi ved mødet imellem kendis-parret.

Af Pernille Hahn Hauberg - 7. januar 2017 kl. 13:55

Christiane Schaumburg-Müller dansede for rapperen Liam O’ Conner ved en af hans optrædener på Roskilde Festival, hvor det første egentlige møde imellem de to fandt sted.
Det skriver Alt for Damerne i det spritnye blad, der er på gaden nu.
LÆS OGSÅ: Christiane om at være mor: Jeg troede, jeg havde gjort noget forket
I sit arbejde som vært på DR-programmet ’Boogie’ interviewede hun uvidende sin kommende mand, selvom hun allerede dengang syntes godt om rapperen.
– Der var seriøst noget gnist. En helt speciel kemi, fortæller Christiane Schaumburg-Müller til Alt for Damerne og fortsætter:
– Jeg faldt helt klart for hans taleevner. Han er den vildeste storyteller. Og så har han sådan en maskulin charme. Han er virkelig nat og dag, så blid og så maskulin samtidig. Og så er han også bare enormt taltenfuld. Han har enormt meget passion for det, han laver, og er meget videbegærlig. Det finder jeg enormt sexet, lyder det fra den smukke tv-kendis.
VIDEO: Se Christiane interviewe L.O.C., før de blev kærester
Parret blev gift den 22. december 2012 og skilt i juni året efter. I maj 2016 meddelte de to, at de igen var sammen, og i september sidste år kom deres første barn, Constantin, til verden.
Læs hele interviewet med Christiane Schaumburg-Müller i denne uges Alt for Damerne.


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.