Christiane i byen for første gang siden fødslen: Han er en rigtig suttefyr

Christina Schaumburg-Müller dukkede i torsdags op på den røde løber i forbindelse med uddelingen af ‘Dansk Design Talent – Magasin Prisen’.

Af Lise Nygaard - 5. november 2016 kl. 8:55

Da kronprinsesse Mary uddelte ‘Dansk Design Talent – Magasin Prisen’ på Statens Museum for Kunst, var mange af Danmarks fashionistaer var mødt frem for at støtte op om den danske design scene.
En af dem var Christiane Schaumburg-Müller, der kun fire uger efter fødslen stod knivskarp på den røde løber i en kjole fra Hugo Boss. Selvom hun ikke var hjemme til at amme inden sengetid, var hun sikker på, at lille Constantin ikke kom til at gå sulten i seng
– Han er en rigtig suttefyr! Han er helt vild med sutteflasken og sutten, så det er helt fantastisk. Og hvis der bliver noget, er jeg jo ikke langt væk, fortalte Christiane, der bor på Østerbro med rapperen Liam O’Connor, der er far til Constantin.
SE BILLEDET: Christiane viser sønnen frem
Bliver passet af far

(Foto: Klaus Bo Christensen)

Dejlig så hun ud. (Foto: Klaus Bo Christensen)


Det var første gang den nybagte mor var ude, og det var gået helt fint med afskeden – noget, der ellers ofte er svært for nybagte mødre.
– Han er sammen med sin far, det er jeg helt tryg ved. De to har det så godt sammen.
Og da der bliver spurgt til Liam som far, kan den smukke TV-værtinde slet ikke sætte en sætning sammen. Tydeligvis på grund af begejstring.
– Han er for vild! … Bedårende! … Jamen, for vild! prøvede Christiane at forklare med julelys i øjnene.
”’Dansk Design Talent – Magasin Prisen’ uddeles en gang om året, og gives til et talent indenfor dansk design. De fire nominerede var Cecilie Bahnsen, Ellen Pedersen, MUF10 og Saks Potts, og ved aftenens afslutning var det Cecilie Bahnsen, der løb med prisen og den halve million kroner, der fulgte med.
HOT NEWS: Christiane flytter til Frederiksberg
LÆS OGSÅ: Se Christianes krop en måned efter fødslen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.