Christiane afslører: Så lang tid bruger jeg på at gøre mig klar

Den nybagte mor har for alvor fået noget at se til.

Vild med dans, Eva & Adam, Ninja Warrior
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 10. november 2016 kl. 13:25
Den smukke tv-værtinde har ikke længere den samme tid til rådighed, som hun har været vant til. Det betyder derfor, at det tager noget længere tid at gøre sig klar.
HOT NEWS: Christiane flytter til Frederiksberg
– Jeg har pt. været oppe siden 4.30, og jeg har stadig ikke set synet af hvide klinker, vand eller toiletpapir. Så jeg vil sige, at det tager mig en 6 timer at gøre mig klar om morgenen. Jeg lavede også en lynprioritering, da jeg lige havde 4 minutter, skriver Christiane i dag på Instagram og fortæller, at hun måtte vælge mellem kaffe eller en tur på wc.
– Det blev til kaffe.


SE BILLEDET: Christiane viser sønnen frem

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.